Műsorújság
RTL Most

Indulnak az elődöntők! A séfek megkezdik a kiképzést!

A Válogató hét után mindkét séf kiválasztotta azt a 12-12 versenyzőt, akikkel neki vágnak a verseny felkészítő szakaszának. Kíváncsi vagy, mi vár rájuk és kikről van szó pontosan? Segítünk!

A Válogató héten 36 sztár küzdött azért, hogy kötényt kapjanak Rácz Jenőtől vagy Sárközi Ákostól. Végül csak 24-en érdemelhették ki az elismerést, ráadásul közülük hárman úgy álltak a zsűri elé a pénteki versenynap végén, hogy már egyetlen kötény sem maradt. Azonban Rippel Feri, Sztarenki Dóri és Róka Adri annyira jól teljesítettek, hogy a séfek úgy döntöttek: leveszik valaki másról a kötényt, hogy őket magukkal vihessék!

Az öröm természetesen nem maradt el, a piros és a kék csapat tagjai egyaránt közös szelfikkel ünnepelték meg a továbbjutásukat:
 


A piros csapat versenyzőinél sem maradt el a közös kép:
 

„Íme a piros csapat, Rácz Jenő @chefjenoracz mindenre elszánt hadserege!” - írta ki Sánta Laci.

 

De mi vár rájuk ezután?

Jönnek az elődöntő hetek, ahol a séfek még keményebben fogják majd őket: megkezdődik a kiképzés! Először Rácz Jenő 12 versenyzője áll be a pultok mögé,  hogy tanuljanak. Azonban ez a hét nemcsak a gyakorlásról szól majd, hiszen a leggyengébben teljesítő versenyzőknek itt is búcsúzniuk kell… mindennap. A középdöntőbe ugyanis mindkét csapatból 6-6 versenyző juthat csak be a csapatokból.

És természetesen a séfek kihívásai is folytatódnak! Vajon Rácz Jenő hányszor állítja majd be a versenyzői közé Sárközi Ákost? A hétfőn induló elődöntő hetén ez is kiderül!
 

 

Legnézettebb videók