Műsorújság
RTL Most

Így jutott el Róka Adri a fináléba!

Sárközi Ákos versenyzője rengeteget készült a versenyre, amit igyekezett minél jobban megmutatni a tányérjain. A feszkók és a kemény kritikák azonban még őt sem kerülték el. Összegyűjtöttük a legemlékezetesebb pillanatait!

Adri párja, Kabát Peti a Konyhafőnök VIP előző évadában hetedik lett, azonban Adrinak már az első napján sikerült túlszárnyalnia őt a séfek szerint. Ezek után Adri a továbbjutás napján két kötényre is esélyes lehetett volna, azonban Rácz Jenő visszalépett tőle, mert nem akarta, hogy Kabát Petivel való barátsága bekavarjon párja versenyébe. Így Adri Sárközi Ákos csapatába került.


A kék csapat elődöntő hetén Adrinak nagy kihívást okozott, amikor Görgényi Fruzsival párban kellett főznie. A feszültség tapintható volt közöttük, ami végül ki is jött Adrin a kóstoláson: elsírta magát.

A középdöntőben Adri újra szemben találta magát a csapatos kihívásokkal, ráadásul ismét Fruzsival az oldalán. Ezúttal azonban nem ketten, hanem hárman – Kiss Andrissal – kellett megtalálniuk a közös hangot. A munka végül beérett és összeszoktak, ráadásul még a hátrányból is előnyt tudtak kovácsolni, amikor Adrinak át kellett mennie segíteni a pirosakhoz… akik azonnal megbánták a döntésüket, ugyanis Adri mindig borsot tört az orruk alá.
 


Ezután tovább folytatódott a küzdelem a középdöntő második szakaszában, ahol Adri elég kemény kritikákat kapott mentorától. Ákos egyet akart, hogy végre olyat főzzön, ami tényleg olyan, mint ő. Adrinak sem kellett több, felszívta magát és egy különleges főzelékkel villantott.

Ezután újra csapatos feladat jött, ahol Mihalik Enikővel, Domokos Lacival és Kiss Andrissal próbálták megtalálni a közös nevezőt, több kevesebb sikerrel.
 


Végül Adri is bejutott a döntőbe, ahol büszkén öltötte magára a séfkabátot. A menő uniformis azonban nem könnyítette meg a dolgukat, sőt… Adrinak óriásit kellett küzdenie az első napon, ahol az utolsó másodperceket is kihasználta a tálalásra, a frászt hozva ezzel Sárközi Ákosra.

A következő napokban azonban ügyesen vette a zsűri akadályait, ráadásul még a pirosak mentora is megdicsérte: „Adri, szárnyalsz a versenyben!”

A Finálé előtti napon tovább folytatódott a szárnyalás, hiszen vőlegényével, Kabát Petivel nagyon jól össze tudtak dolgozni az első feladatban, utána pedig a hagymák sem foghattak ki rajta.
 

 

Legnézettebb videók