Műsorújság
RTL Most

A Konyhafőnök VIP versenyzői megmentették Fördős Zé karácsonyát!

Elindult a műsorvezető új sorozata! A Fördős Zé bemutatja: Figyu, van egy kis gond! részeiben a  gasztro reality sztárjai ugranak be Zé helyett a Street Kitchen konyhájába, hogy ünnepi ételeket készítsenek.

A Street Kitchen bázisán már ezerrel pörgött a munka, hogy jobbnál-jobb karácsonyi recepteket készíthessenek nekünk. Az ünnepekre ugyanis nem lehet elég korán felkészülni! Zé is éppen ezért vette be a konyhát, hogy neki láthasson a főzésnek, azonban a körülmények nem mindig álltak az ő oldalán!

Legújabb sorozatában folyton „bajba keveredett”, ami miatt képtelen időre elkészíteni a karácsonyi ételeit. De nem maradt egyedül, hiszen a legváratlanabb helyzetekben is akadt segítsége: a Konyhafőnök VIP versenyzői mindig kimentették a csávából.

Az első részben Rippel Feri ugrott be helyette, aki egy végtelenül egyszerű, de annál is ízletesebb főételt készített.

Ha lemaradtatok volna Feri receptvideójáról, akkor ne izguljatok, ITT azonnal visszanézhetitek:


Ezután az évad második helyezettje, Róka Adri következett, aki egy különleges tőkehal receptet mutatott be a Street Kitchen bázisán:


A harmadik részben Sipos Tomit verte át Zé, az énekes nem is sejtette, hogy micsoda furfang áldozata lett. Felesége fürdő sapkájában, lelkesen vállalta a feladatot. Egy ázsiai tésztát hozott nekünk:


Sánta Laci is beállt a sorba, és Zé trükkjének áldozata lett. Ámde nem hiába, hiszen ő is egy igazán gusztusos ételt mutatott a konyhában, amit ti is elkészíthettek:


Gerendásy Gábor is bevette a műsorvezető álcáját, aki állítólag egy kiszabaduló szobában rekedt… Az Éjjel-Nappal Budapest sztárja azonban rohant is a konyhába, hogy egy laza kis főételt villantson:


Az utolsó merénylet áldozata pedig nem más volt, mint a Konyhafőnök VIP – Terytéken a sztárok győztese, Sztarenki Dóri! Zé aranyhörcsögei kerültek ezúttal bajba… Dóri viszont együttérzően beugrott egy fincsi profiterol recepttel:


Melyik volt a kedvenc receptetek a Konyhafőnök VIP versenyzőitől?

Legnézettebb videók