Műsorújság
RTL Most

Dr. Gyúrós az érzelmek mélyére nézett

A nagy partit még nagyobb érzelmek követték: száguldoztak a szerelmi vallomások és a búslakodó elvonulások. Persze a parti-éneklés sem maradhatott ki a bulizásból. Mindezt pedig Dr. Gyúrós fejelte meg egy jó kis lélekboncolgatással.
A nagy megmérettetés előtt még egy utolsó bulit tartottak a villalakók, egy végső hetes partit, ahol még Dennis és Dani egyaránt köztük partizik. Meg is indult a szeretetteljes dínom-dánom, Laci és Robin azonnal belevetették magukat a táncikálásba:Az Edina miatti féltékenykedésnek most nyoma sem volt, a két fiú olyan összhangban vette végig a legviccesebb és legklisésebb táncfigurákat, hogy talán még Edina sem győzött csodálkozni rajtuk.


A Robinnal megbeszéltük, hogy akármi lesz, ezt a táncot sohasem felejtjük el!


Hangzott Lacitól a hirtelen támadt bromance összefoglalása. Ezek után Laci Edinának öntötte ki a lelkét, melynek a lényege az volt, hogy végtelenül boldog most. Végre van kiért felkelnie az ágyból reggelente.

Eközben a szerelem máshol is a felszínre tört: Fanni sírva vallotta be Dennisnek, hogy szerelmes belé, ez persze nem maradt viszonzatlanul. És a vallomás tovább folytatódott (bármit is jelentsen):
 

Komolyan mesés, mint jelentesz nekem, amit sokáig tagadtam és tagadok!


A könnyek pedig tovább csordogáltak, hiszen Fanni nagyon fél, hogy az ő komisza talán nem jön vissza a Párbajról. Persze Dennis megígérte neki, hogy ez nem így lesz. Fanni pedig:
 

Az vagyok, mint Te, csak nőben!
 

Ezzel párhuzamosan Edina átlényegülve énekelte a Jégszívet a nappaliban, majd össznépi kórus alakult ki az udvaron és a Titkos szerelem című csodadal újra életre kelt.

Laci boldogsága ekkorra mintha már elillant volna, hiszen szomorkásan üldögélt egymaga a nyugi szobában. Aztán már tényleg elillant volt, mert a kezdeti örömtől a végtelen bánatig jutott el:
 

Ha el tudnám sírni magam, üvölteni tudnék a fájdalomtól.


Ezt már Edinának mondta, aki közben becsatlakozott hozzá. És úgy tűnt, hogy megint szakítani fognak, a lány ugyanis egy kis időt kért a facértól. Lacit ez annyira kiborította, hogy azt mondta következő nap feladja a játékot, mert nem bír egy légtérben lenni a lánnyal. Persze ezek után megenyhült, és szerelmet vallott Edinának.

Miután a duó szétvált Edinát már a fürdőszobában találtuk Robinnal, aki megint belekezdett a romantikus monológjába, ami csodás háttértáncikát is kapott Dennis jóvoltából:Edina és Robin ezek után azon veszekedtek, hogy a srác miért nem vállalja fel az érzelmeit. Laci eközben teljesen megzuhant a szerelmi bánatától. Edina elmondta végül a riportban, hogy őt megijesztik Laci érzelmei.

A villalakók levélből tudták meg, hogy a nagy érzelmi kavalkád miatt egy pszichológus érkezik majd a párbajozókhoz, hogy kiadják magukból a feszültséget. Jöhetett a várakozás és a nagy öröm, amikor Gyúrós Józsi, vagyis Dr. Gyúrós lépett be az ajtón, újdonsült szakállában.

Először Dennist vitte magával a lélekboncolgatásra. Jöhettek a gyors, gyilkos és tömény kérdések, és persze a válaszok. A nagy elemzés közben Robin és Dani kitárgyalták a doktor potenciálját. A következő lett a konklúziójuk:Dennis nem így állt hozzá a dologhoz, megnyílt Gyúrós előtt és kimondta: ő bizony a Villában érzi igazán otthon magát. Utána jöhetett Dani is, akit Józsink szintén Párbaj ellenfeléről és saját magáról faggatott. És persze a szexről:

Volt sok nemi kontaktod?
Igen.
Szeretsz kontaktolni?
Igen.


Dr. Gyúrós távozása után újabb hír érkezett a Villába: malac-Maci távozik, a szoli pedig visszatér. A megtört villalakók egyesével vonultak a kisállathoz, hogy elbúcsúzzanak tőle. Dennis szíve szerint elsírta volna magát bánatában, de elhatározta, hogy soha többet nem sír odabent.  Edina ezzel a mondattal köszönt el a malactól:
 

Maradj mindig ilyen perverz!


Fannit is nagyon megviselte Maci távozása.

Maci végül egy búcsú vödör-szex után végleg távozott a ValóVilág Villájából.

A teljes összefoglalót az RTL Moston nézhetitek meg!

Legnézettebb videók