Műsorújság
RTL Most

Dennisnek meggyűlt a baja a törzsi viselettel

Mivel a kontinensek csatájában Ausztráliát és a környező Óceániát képviseli, ezért Dennisnek egy tradicionális bennszülött viseletet, az ún. kotekát kell hordania. A magyarra talán péniszkúpként fordítható „ruhanemű” szakszerű felöltése azonban okozott némi problémát a villalakónak.
Az elsősorban új-guineai bennszülött férfiak által hordott puritán egyszerűségű koteka voltaképpen csak a péniszt védi, viselője pedig minden egyéb tekintetben pőrén mutatkozik a nyilvánosság előtt. Ugyanakkor a szakszerűen felhelyezett péniszkúp igenis öltöztet, amennyiben tudjuk, hogyan kell előnyös viseletté alakítani. Ők például tudják:


Hát, Dennis nem tudta.

Villalakónk először helyes ténymegállapításra jutott, amikor a jelmezek átvételekor felismerte, hogy a furcsa ruhanemű a péniszét hivatott elrejteni villatársai és a szemérmes nézők elöl. Persze nem pont így fogalmazott:

 

A felhelyezéssel nem is akadtak problémái, ugyanakkor a péniszkúp rögzítésére szolgáló (az övet helyettesítő) madzag rendeltetését már nem sikerült ilyen könnyen megfejtenie:
 

Sőt, arról is sikerült megfeledkeznie, hogy az öltözékhez kapott egy sárga színű kiegészítőt is, egyrészt hogy feldobja a szettjét, másrészt hogy így védje azt a külső sérülésektől. Így aztán sokáig tökéletesen testszínű öltözékben flangált, a kotekával pedig úgy bánt, mintha egyfajta péniszrpotézis lenne. Unalmas perceiben még makkor is készített rá az élethű hatás kedvéért:
 

Végül aztán eszébe jutott, hogy így mégsem teljes az öltözék, sőt, arra is felhívtuk a figyelmét, hogy hanyagolja az öv használatát. Így aztán helyreállt a világ rendje. Őslakos nézőinktől és olvasóinktól elnézést kérünk, amennyiben felkavarta őket a röpke divatmalőr, melyet Dennis elkövetett.
 

Aki szerint pedig ez a ruha csak egy hatalmas pénisz, nem pedig egy ősi, tradicionális népviselet, az szégyenkezzen és nézzen mélyen magába, hisz ahogy a mondás is tartja: “Rossz az, aki rosszra gondol!”

Legnézettebb videók