Műsorújság
RTL Most

Attila úgy játszik Aurelioval, mint egy babával

Az összeférhetetlen fiú úgy szívatja a Villa szájhősét mintha kötelező lenne. Attila még arra is rávette Aureliot, hogy félmeztelenül fekvőtámaszozzon mielőtt magára öltött volna egy szeretlek Seherezádé feliratú pólót, de még itt sem fogyott ki az ötletekből a ValóVilág korábbi győztese.

Miután Attila Zsófitól megtudta, hogy Aurelio belenyúlt a bőröndjébe, az összeférhetetlen fiú eljátszotta, hogy nem tudja ki volt a tettes, és megkérdezte a Villa szájhősét, hogy mit tud az esetről. Aurelio bevallotta, hogy ő vett el valamit a VV5 győztesének csomagjából, ami miatt Attila elbocsátotta szolgálóját, azt mondta nem érdemli meg, hogy hozzá tartozzon. Ezt hallva Milo felajánlotta, hogy befogadja a földönfutóvá vált szájhőst, de Attila nyomására Aurelio ezt nem fogadta el, hanem inkább egyedül maradt.
A leginkább Vikit zavarja az, hogy a korábbi lakók érkezésével kifordultak magukból a hatodik széria játékosai, a nagyszájú lány szerint mindenki teljesen máshogy viselkedik, mint eddig, amit ő nem tud hova tenni.
Attila lefekvéskor szó nélkül ledobta a pólóját és behuppant Zsófi mellé az ágyba, aki először kicsit meglepetten fogadta a váratlan vendéget, de később láthatóan örült Attila közeledésének, még akkor is, amikor a cuki lány szerint az összeférhetetlen fiú kicsit letapizta őt a takaró alatt. Viki ezt a jelenetet a saját ágyából nézte végig, így megint szembesülnie kellett azzal, hogy Attila érkezésével, ő bizony nagyon háttérbe szorult, mindenki az ötödik széria győztesére kíváncsi.

Attila egyszerűen nem tudja abbahagyni Aurelio szívatását, ezért megpróbálta kicsit beindítani a Seherezádé hadműveletet. Az összeférhetetlen adott egy pólót a szájhősnek, amelyen az áll olaszul, hogy szeretlek Seherezádé, valamint ellátta rengeteg tanáccsal, hogy miként tudná felszedni álmai nőjét. Attila még arra is rávette Aureliot, hogy elkezdjen fekvőtámaszokat nyomni, hiszen bedurrant izmok nélkül mégsem járulhat a nagyasszony színe elé, és még a Cristofelnél bevált idegen szavak tanítását is megpróbálta bevetni, de később ettől megkímélte Aureliot, aki láthatóan bármit megtenne, amit a korábbi VV győztes mond neki.

A versenyben lévő villalakók a korábbi játékosok segítségével kampányfilmet fogathattak, hogy miért nekik kellene megnyerniük a VV6 főnyereményét. Vikinek Milo, Aurelionak nagy szerelme, Seherezádé, Zsófinak Attila, Izának pedig Csaba segített elkészíteni a videót, amelyben a TOP4 minden tagja megpróbálta a vélt vagy valós legjobb tulajdonságait előtérbe helyezni.

A Kiválasztás után Iza úgy érezte, hogy ellenfelei nem vállalták fel a valódi indokukat, amiért rá rakták a jelüket, ebben pedig a korábbi játékosok is egyetértettek a Villa jó csajával. Csaba egészen odáig ment, hogy megvádolta Vikit azzal, hogy érdekből próbál kedveskedni Izának, hogy nehogy őt hívja Párbajra a VV6 utolsó kihívója.

Legnézettebb videók