Műsorújság
RTL Most

Utoljára választottak a Villalakók: Iza megy Párbajozni

Korábbi ValóVilág szériák döntősei és győztesei költöztek be. Aurelio és a lányok először boldogok voltak, ám a szájhősnek többször az arcára fagyott a mosoly. Még fel sem ocsúdtak a Párbaj után, máris előkerült a zöld kendő.
Iza Krisztián távozása óta nem találja a helyét a Villában. Egyedül érzi magát, szokatlan számára az üresség. Reggel hiába keresi maga mellett, a legjobban az hiányzik a jó csajnak, hogy az őszinte fiú átölelje, megpuszilja. Bár belül szenved Iza, a többiek előtt igyekszik erősnek mutatni magát.

Várakozás és hatalmas mosoly az arcokon: megérkeznek a várva várt vendégek. A ValóVilágok előző szériáinak két győztese Milo és Attila, valamint Csaba és Sherezádé üdvözli a Villalakókat. Aurelionak a szája is tátva maradt, hogy végre találkozhat Sehivel, Zsófi hirtelen azt se tudta, hogy mi mindent kérdezzen tőlük. Attila azonnal egy feladattal indít: újra fogják osztani az ágyakat! Ehhez nem kell mást tenni; egy jelenlegi Villalakónak teljesítenie kell egy ex-Villalakó kívánságait. Mialatt Attiláék elosztják, hogy Aurelio, Zsófi, Viki és Iza kinek legyen az inasa, addig a szobában Viki azonnal faggatni kezdi Zsófit, hogy melyik ex-villafiú tetszik neki a legjobban. Zsófi persze azonnal hárít. Milo Vikit, Seherezádé Zsófit, Attila Aureliot, Csaba pedig Izát választotta „kis szolgájává”. Attila azonnal be is megy Au-val a szobába, és kész tények elé állítja: a VV5 nyertese nem hajlandó pasival együtt aludni, vagyis a szájhősnek nincs helye a hálóban. Majd még egy dologról le kell mondania Attila kedvéért: aznap már nem gyújthat rá többet. Aurelio ezt már végképp a legnagyobb szívatásnak érzi. Mindeközben Viki Csabának mesél a Nyugiban arról, hogy az a helyiség a lány kedvence. Majd bevallja Milonak, hogy azért várta vissza inkább Aureliot a Párbajról, mert Krisztiánt erősebb játékosnak tartotta. Attila Zsófit és Izát is megtalálja, iszogat velük, incselkednek egymással.

A Villalalányok lázasan készülődnek az estére, eközben Aurelio beleles Attila táskájába. Zsófi sminkel, hajat vasal, Viki nem érti, hogy hova ez a nagy tollászkodás. Ebből persze két perc alatt parázs vita alakul ki. A nagy buli úgy kezdődik, hogy a lányok még szájalnak egymással. Viki folyamatosan Zsófit ugratja, amit Zsófi túlreagál. Hiába csitítják őket a régi lakók, nem hallgatnak senkire. Attila azonnal átlátja a szituációt: Vikinek az a baja, hogy a másik két lány talán csinosabb, és ezt Izával tárgyalja meg. A nagyszájú lány ezen is fennakad, hogy miért beszélnek a háta mögött. Zsófi a cigis kanapén tovább hisztizik. Miután lenyugszik, elmondja Attilának, hogy „valaki” belenyúlt a bőröndjébe. Cserébe Attila bevallja Zsófinak, hogy az asszisztensi feladat igazából nem is létezik. Így létre is jön a nagy és izgalmas szövetség.

Ezután megkezdődik a ValóVilág6 utolsó Kiválasztása. A forgatókönyv a szokásos: a Villalakók a kanapén, a tévében megnéznek egy kisfilmet arról, hogy az elmúlt napokban milyen konfliktusaik voltak. Majd a kiválasztó tábla előtt egyenként elmondják, hogy kit nem szeretnének már a végjátékban látni.

Először Zsófi megy táblához, akit váratlanul ért a Kiválasztás. Iza kapja Zsófi jelét, mert a cuki lány úgy érzi, bármit mond, a jó csaj mindent támadásnak vesz, és ez talán kölcsönös is. Majd Iza következik, aki egy olyan személyt szeretne Párbajra küldeni, akitől nem viseli el, hogy néha úgy beszél vele, ahogy más a kutyájával se. Egyre nehezebben viseli a hisztijeit, ezért Zsófira teszi a jelét. Viki az alapján döntött, hogy ki az, akit nem akar a Fináléban látni, és szerinte Iza amúgy is sikeres celeb lesz, nincs szüksége a nyereményre, így a jó csajra teszi jelét. Végül Aurelio mondja el a véleményét: úgy jött vissza a Párbajról, hogy igyekszik mindenkivel jóban lenni. Nehezen tud dönteni, majd Izára teszi ő is a jelét. Izát egyáltalán nem lepte meg a döntés.

Legnézettebb videók