Műsorújság
RTL Most

Simon beleharapott a gumimacilányba

Szenvedés és féltékenység az egyik oldalon, szerelmes pillanatok a másikon. Miközben Aurelio megpróbálta túltenni magát Teo csókcsatáin, Simon a nyugiszobában Charlotte-hoz került egyre közelebb.

Igazság, hazugság, vagy terelés? Sokszor nem egyszerű őszintén megvallani a másiknak, hogy mit is gondol róluk az ember, a villalakók most mégis megpróbálkoztak vele. Egy megszokott bulikelléket frissítettek fel: üvegeztek. Azonban most nem csókok, hanem őszinte vélemények és gondolatok csattantak a kiválasztottak között. Meg is lett a következménye. Viki megkérdezte, hogy ki Aurelio legjobb barátja, a fiú Zsoltot mondta, Iza pedig azonnal kiborult, mivel azt hitte, hogy Aurelio őt fogja választani. Dorka elmondta, nem taktikázásból beszélgetnek annyit Izával, ők tényleg barátnők. Hogy Zsolt kivel feküdne le a villán belül? Dorkára esett a választása. Az Iza-Zsolt-Dorka hármas úgy tűnik felbomlóban van, miután Izának végleg elege lett belőle, hogy folyton hoppon marad Dorka miatt. Végül elfogadta, hogy nem kaphat meg mindenkit, akit akar - és ezzel együtt azt is, hogy számára nem akad majd románc a villában.

A feszült közeledések mellett új szerelmek is csírázni kezdtek. Simon és Charlotte egyre közelebb kerülnek egymáshoz. Sok volt a kérdés, főleg Simonban. Állítása szerint nem akart semmilyen érzelmi kapcsolatot a villában, ennek ellenére valami kibontakozott kettejük között. Ez pedig megijesztette a fiút. Charlotte nem gondolta volna, hogy Simonnal fogja megtalálni a közös hangot: most pedig pillázik. "Neki én vagyok a nyereménye, nekem meg ő" - mondta Simon. Olyannyira közeli ez a kapcsolat, hogy Simon már kezd rózsaszín ködben lebegni: beköszöntött nála a szerelem?

S nemcsak Cupido lövöldöz odabent, a barátságok is egyre kuszábban alakulnak. A játékosok lehetőséget kaptak, hogy kifejezzék szimpátiájukat, barátságkarkötőkkel. Egy szabály volt: egyetlen darabot adhattak, de többet is kaphattak! Így akadt, aki karkötő nélkül maradt. Aurelio Zsoltnak, Zsolt Aurelionak, Dorka Izának, Charlotte Simonnak, Simon Vikinek, Viki Simonnak, Alexa Charlotte-nak, Teo Józsinak, Józsi Teonak, Iza Dorkának, Laci Simonnak adta a karkötőt. A végén Viki azonnal nekitámadt Lacinak, amiért az nem urelionak adta, hanem inkább Simont választotta, félelemből.

Vacsoracsata! Szószerint. Viki úgy tűnik feszegeti a többiek határait, Aurelionál át is lépte azt, miután az ebédlőasztalnál elfoglalta a fiú helyét. A macho persze nem hagyta szó nélkül. "Az is az asztalfő te IO-betyár" - üvöltötte Aurelio Vikinek, miközben kifakadt, amiért a lány az ő helyére pályázott, ahelyett, hogy a másik asztalfőre ült volna. Ezután Laci pirított Vikire: megkérte, hogy ne viselkedjen velük bunkón. Vikinek sem kellett több, azonnal visszacsapott. Végül Simon is beszállt a szópárbajba és megmondta Lacinak, hogy ő csak egy merő görcs, ellentétben vele, aki kint is ugyanúgy viselkedik, mint a villában. Viki ezzután Charlotte-ra terelte a szót: tényleg 500 férfival volt együtt? Charlotte elismerte, hogy igen, nem szégyelli. Viszont azt kijelentette, hogy Dorka vagy Iza legalább annyi, ha nem több pasival volt már életében. Az elkeseredett Charlotte-ot Simon vigasztalta meg a hálószobában.

Este buli volt a Villában alkohollal, jókedvvel, és rúddal! Teo kicsit sem visszafogott öltáncot adott Zsoltnak, majd tovább kúszott Aureliora végül Lacit smárolta le. Aurelionak viszont nagyon rosszul esett, hogy Laci rányomult arra a csajra, aki neki tetszik. Végül Teo Alexához húzodott és elcsattant a csók, nem is egy. Teo ezután Józsival beszélte meg az este történéseit: bevallotta, hogy nem azért gabalyodott össze Alexával, hogy Aureliot idegesítse. Simon és Charlotte is egymásra találtak a buliban: a fiú karkötő helyett gumicukor nyakláncot csinált a lánynak. Évődésük sokáig húzódott. Simon nem akart részegen csókolózni a lánnyal. Egy idő után elvonultak a nyugiszobába, ahol csak megkezdődött a csókmaraton.

Legnézettebb videók