KERESÉS search-close

Vasárnap hat lakó költözik a ValóVilág Villába!

szerző:
2014.01.10. 09:51
A ValóVilág hatodik szériája számtalan újdonságot és meglepetést tartogat. Ezek közül az egyik legfontosabb, hogy már az első adás alkalmával, azaz január 12-én, 19:00-kor beköltözik az első hat lakó.
Vasárnap hat lakó költözik a ValóVilág Villába!
A ValóVilág történetében először, máris az első lakók beköltözésével nyit az RTL II-n jelentkező valóságshow hatodik szériája. A Villa első lakói ugyanis rögtön, már az első adásban birtokba veszik új „otthonukat”.

Vasárnap három lány és három fiú lépi át a Villa kapuját és kezdi el mindennapjait a Villa falain belül.

Alexa (21), Aurelio (22), Charlotte (26), Simon (26), Zsolt (21) és Iza (20) az a hat fiatal, akiknek beköltözését, majd villabéli életét január 12-én, 19:00-tól a nézők is nyomon követhetik az RTL II-n!

Nézd meg a VV6 játékosainak otthonát!
^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való