KERESÉS search-close

Vedd kezedbe telefonod és a villalakók életét!

szerző:
2016.09.07. 22:00

Te dönthetsz, és ehhez pedig nem kell mást tenned, mint letölteni az RTL24 alkalmazást és szavazni. 

Vedd kezedbe telefonod és a villalakók életét!

Ma este történelmi pillanatnak lehetsz a részese. Sor kerül a ValóVilág powered by Big Brother első Kihívására, amit semmiképp se hagyj ki, ugyanis utána Te leszel az, aki befolyásolja majd a villalakók életét.


A ValóVilág powered by Big Brotherben újra alkalmazáson keresztül lehet befolyásolni a verseny menetét. Az applikáción keresztül tudsz szavazni a Párbajok alkalmával, illetve ezen keresztül befolyásolhatod a napi kvízekkel a feladatok kimenetelét.


Ehhez nem kell mást tenned, mint letölteni az RTL24 applikaciót, amely elérhető IOS és Android operációsrendszerre is. Belépni az RTL Most vagy Facebook felhasználóneveddel és jelszóval tudsz majd. 

Vedd kezedbe telefonod és a villalakók életét!
 

 


A Párbajok alatt amíg aktív a szavazás, addig a Szavazok gomb megnyomásával tudod elküldeni a voksodat. Ez idő alatt a szavazat törölhető és újra leadható.

Vedd kezedbe telefonod és a villalakók életét!
 

 


A kvízek esetében szintén a „Szavazok” gombbal küldheted be a voksodat. Azonban itt nem változtathatod meg a szavazatot.


Újdonságsággal is találkozhatsz. Az alkalmazás Aktuális funkcióval bővült, ahol friss tartalmakat nézhetsz a Villa életéről.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való