Műsorújság
RTL Most

Vajon kit visz ki Adri párbajozni?

Adri újra Párbajra készül, de ezúttal nem kihívottként. A vasárnapi Kiválasztáson ő és Roli kapták a legtöbb jelet, Lacika király döntése alapján pedig Adrira került a zöld kendő.

Amikor Krisztián magára pakoltatta a jeleket, hogy eltávolítsa Adrit a Villából, nagy ballépést követett el. Nemcsak hogy nem sikerült kiejtenie a lányt, de elég nagy fölénnyel 76,87 %-kal szavazták vissza a Villába, Krisztián pedig hoppon maradt. Azóta Adri a Greg-Reni-Zsuzsu hármassal ápolja a legszorosabb kapcsolatot, igaz, ez a trió a Reni és Zsuzsu közötti veszekedések miatt gyengülni kezdett. Greg is hiába kéri a lányokat, hogy beszéljék meg a konfliktust, nagyon úgy tűnik, hogy ez a hajó már elment.

Adri nem érzi magát pánikban a Párbaj miatt, szeretné, ha inkább most történne meg, mint később. Mivel Roli, Hunor és Lacika rakott rá jelet, nagy eséllyel közülük kerül ki a Kihívott is. Roli szerint 50 % esély van rá, hogy Lacikát viszi Adri párbajozni, 35 %, hogy Rolit és 15 %, hogy Hunort. Most játsszunk el a gondolattal, hogy mi történhet a szerdai Kihíváson?

Vajon Adri kihívná azt az embert, akit állítása szerint az egyik pillanatban imád, a másikban pedig nagyon haragszik rá? Akarna párbajozni Rolival, aki a konkurens klikk fejének számít és jelen állás szerint a legnagyobb taktikus a Villában? Kicsi rá az esély, de ha Adri most szeretné megtudni, hogy van-e helye a Villában, akkor akár meg is mérettetheti magát vele.

Ugyanakkor ott van Hunor, akivel jól indult a kapcsolata, idővel testileg is egymásra találtak, később mégis eltávolodtak. Hunor elmondása szerint szerette volna, ha a Villában Adri az a nő, akivel rendszeresen kielégíti szexuális igényeit, de amikor Adri elkotyogta a titkukat, nagyot csalódott benne. Hogy mi volt ebben a titok, miután az „akciók” több alkalommal is a közös hálóban zajlottak, egyelőre homályos, de Hunor annyira megjegyezte ezt a kifecsegést, hogy a jelet is emiatt tette Adrira. Jöhet ezért a megtorlás? Kiviszi vajon Adri Hunort? Megtörténhet, de talán nem erre van a legnagyobb esély.

Lacika tart a legjobban a három fiú közül attól, hogy párbajoznia kell majd, és ennek a félelemnek van alapja. Rolihoz és Hunorhoz van valamilyen kötődése Adrinak, Lacikához azonban nincs és a királyi héten történtek biztosan nem segítenek megvédeni őt a Kihívástól. A legnagyobb megdöbbenést az okozta Adrinak, hogy Lacika utolsó helyre tette őt a Leghűségesebb alattvalók versenyében, holott ő szolgálta ki leginkább a királyt ezen a héten. És nem mutatott egyfolytában ellenállást, ahogy azt tette például Reni rendszeresen, hangos hisztik kíséretében. Logikus döntés lenne Adri részéről Lacikát kihívni azért is, mert a másik három villalakó, Greg, Reni és Zsuzsu túl közel áll hozzá ahhoz, hogy ki akarja őket ejteni a játékból.

„Meglátjuk, mennyire szerették meg a nézők, hogy elég lesz-e ez a levégéig. Ez hamarosan kiderül” – mondta Adri Hunornak, amikor arról beszéltek, hogy Lacika nem tudja kifejezni magát, vagy hogy vannak-e egyáltalán gondolatai? „Te olyan beteg nő vagy, b*zd meg, olyan f*szságaid vannak… Úgy megfejelnélek ilyenkor!” – mondta Lacika Adrinak. És ezzel lehet, hogy fel is tette a pontot az i-re.

 

Legnézettebb videók