Műsorújság
RTL Most

Kinek a visszatérése forgatná fel jobban a Villa életét?

Újabb izgalmas Párbaj közeleg, Adri és Roli viszonya szövevényes, olyan, mint a hullámvasút, de hogy melyikükkel szimpatizálnak jobban a nézők, az hamarosan kiderül.

Rolitól korábban sem állt távol, hogy olyan emberrel menjen párbajozni, aki közel áll vagy állt hozzá: első Párbaját Erával vívta meg, akivel együtt költözött be és hetekig a szövetségesének tartotta. Era addigra már annyira magára haragította a villalakókat, hogy egyetlen társa sem állt be mögé, hogy támogassa, pedig ekkor még Roli nem volt annyira domináns játékos, mint most, a ValóVilág végéhez közeledve. Roli fölényes győzelmet aratott és visszatért. Most újra rajta a sor, hogy megküzdjön a nézők kegyeiért.

Sokan arra számítottak, hogy Greg lesz a kihívottja, ő azonban ismét úgy érezte, hogy egy hozzá közel álló nővel kell megmérkőznie, Adrival. Volt idő, hogy kettejüket szerelmesekként emlegették, máskor szövetkezéssel gyanúsították meg őket, ami nem volt véletlen, hiszen Roli ültette be a bogarat ezzel kapcsolatban a villalakók fülébe épp Adri Párbajának hetén. A szőkeség hazugságvizsgálón keresztül tisztázta magát, majd amikor Roli elárulta, hogy ő szándékosan ébresztett kételyt a többiekben, Adriból előtörtek az indulatok és megfenyegette Rolit, hogy pokollá teszi az életét, ha visszatér. Ez elmaradt, mert – ahogy Adri már többször is mondta – kettejük kapcsolata ingadozó, és ő minden előzmény ellenére szereti Rolit. Most mégis egymással szemben állnak majd és csak egyikük térhet vissza.

Vajon hogyan rendezheti át a viszonyokat, ha Roli nyer? Hunorral karöltve tovább befolyásolhatják az utolsó Kiválasztást és Zsuzsut vagy Greget próbálják kitenni a játékból? Más megoldás nem is nagyon maradna, hiszen ők ketten nem fognak egymás ellen fordulni Hunorral, kérdés ugye, hogy Greg vagy Zsuzsu kit vinne ki párbajozni és ki térne vissza? Ha viszont Roli kint maradna, az meglepné a többieket – talán Zsuzsut kivéve –, Hunor biztosan nem számít erre az eshetőségre. A szépfiú a maradék egy hétben már nem biztos, hogy keresne új szövetségest, de többet zsongana Zsuzsu körül, akit már jó régóta próbál elcsábítani, eddig viszont nem járt sok sikerrel. Elcsattant egy-két csók, voltak alvás előtti simogatások, de semmi többet nem ért el az udvarlásával. És mit tenne Adri? Greg már így is elkönyvelte önzőnek és manipulatívnak, Zsuzsu kedveli, támaszkodik rá, Hunor ezek után még inkább nem kedvelné, így hiába térne vissza, nagy lenne az esélye arra, hogy az utolsó Párbajt is ő vívja.

Akárhogy is alakulnak az események, a Párbaj izgalmasnak ígérkezik Roli és Adri bonyolult kapcsolata miatt.

Szavazz te is az RTL24 applikáción, hogy melyikük térjen vissza a Villába és nézd a ValóVilágot mindennap 22 órától az RTL II-n! A Párbaj vasárnap 21 órától látható az RTL II-n!

Legnézettebb videók