KERESÉS search-close
Nádai Anikó

Nádai Anikó

„A Farm kapcsán nemcsak a műsorvezetésben szereztem tapasztalatokat, hanem abban is, hogyan állhatok helyt egyszerre anyukaként és műsorvezetőként....”

 

„...Ugyanakkor örülök neki, hogy most sokkal közelebb leszek a családomhoz, így egyszerűbben meg tudjuk szervezni a mindennapokat. Bár esténként lesznek olyan napok, amikor nem vagyok otthon végig, de napközben ugyanúgy együtt leszünk Patrikkal. Az, hogy egy olyan műsor háziasszonya lehetek, amelynek az ismertségem köszönhetem, még izgalmasabbá teszi a munkám, már nagyon várom, hogy újra képernyőn lehessek – árulta el Nádai Anikó, akinek partnere, Istenes Bence egy pont után párhuzamosan vezeti majd a valóságshow-t az X-Faktorral.”

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való