Műsorújság
RTL Most

Ki lesz Greg ellenfele a Párbajon?

Ma este Kihívás, vajon kit visz majd Greg harcba? Vivient, Lacikát, esetleg olyasvalakit, aki elsőre eszünkbe sem jutna? 

A ValóVilág 9 történetének eddigi legindulatosabb Kiválasztása zajlott le vasárnap este. 4 jelet kapott Vivien és 4 jelet Greg, a Villamesternek, Rolinak kellett dönteni, aki pedig Gregre tette a zöld kendőt. Már a jelrakásnál is érzelmektől feldúltan beszéltek a villalakók, és amikor sejteni lehetett, hogy végül Greg lesz a Kiválasztott, Zsuzsu és Reni is felemelte a hangját, leginkább Lacikára haragudtak, amiért beállt a sorba – szerintük a Roli-Hunor-Vivien trió hatására.

A legnagyobb feszültség Vivien és Greg között alakult ki, a szőke Ken-baba annyira kijött a sodrából, hogy nem tudott uralkodni magán. „Megkeseredett, megromlott, testileg-lelkileg kihasznált, meghasznált, meggyötrött ember. 18 évesen ilyen alja emberrel nem találkoztam…” – mondta Greg emelkedett hangnemben, majd Vivienre tette a jelét. Egy ilyen kinyilatkoztatás után nagy esély van rá, hogy a kék kendőt is Vivien kapja, aki ugyancsak Gregre tette a jelét. Ha így lenne, biztosan nem egy csendes Párbajt izgulnánk végig.

Ugyanígy benne lehet a pakliban Lacika, aki a legnagyobb csalódást okozta a jelrakásával a Greg-Zsuzsu-Reni triónak. Úgy érezték, Lacika mellettük áll, mégis segített abban Roliéknak, hogy Greg legyen a Kiválasztott. Ez a lépés akár vendettára is adhat okot a feldúlt párbajozónak. Stílusos válaszcsapás lenne Gregtől, ha Roliék váratlan taktikai húzására Greg is egy váratlan válaszcsapással felelne, villanyelven szólva ő is „meghúzná a váratlant”.

Greg korábban nem keveredett szándékosan konfliktusba, őszintesége, békés természete miatt szerették meg a Villalakók. De ahogy telnek a napok és fogynak a játékosok, az ellentétek is egyre jobban kiéleződnek. Hunor is kapott bőven kritikát Gregtől a taktikái miatt, a Kiválasztás után neki is beolvasott, robotnak, robotzsarunak nevezte, aki vakon követi a nagy taktikusnak kikiáltott Roli utasításait. Akár ő is lehet a Kihívott, a veszekedés mindenképp arra utal, hogy Hunorral is van bőven fenntartása Gregnek. 

Hunor birtokolja azt a szuperképességet, amivel elveheti a lila kendőt bárkitől, de kicsi az esély rá, hogy a barátját, Rolit megfosztja a védelemtől. Roli csak ezért nem kerülhet bele a kalapba, mert védi a lila kendő, ha az nem lenne rajta, már nem ülhetne olyan nyugodtan a babérjain.

Szóba jöhet még Adri is, aki bár korábban benne volt a csapatukban, iránta a trió bizalma már többször megrendült. Era levélben küldött üzenete, amiben figyelmeztette Gregéket, hogy Adri azt állította, irányítani tudja a Greg-Zsuzsu-Reni szövetséget, végleg „kilökte” a lányt a bizalmi körből.

Akikre pedig a legkevesebb esély van, valószínűleg nulla, az Zsuzsu és Reni. A két lányt nemcsak Villabeli barátjának tekinti, úgy érzi, szoros kapcsolatban maradnak azután is, ha már nem köti össze őket a valóságshow. Igazán meglepő lenne, ha közülük akarna kiejteni valakit a játékból.

Hogy Greg hogyan gondolkodik és kit visz a harcba, az ma este ki is derül a ValóVilág - Kihívásból, 22 órakor az RTL II-n!

 

Legnézettebb videók