KERESÉS search-close

Hogyan változhat meg az élet a Párbaj után?

szerző:
2018.12.14. 20:22

Ismét két teljesen különböző karakter áll egymással szemben a Párbajon, vajon mi történhet, ha Krisztián megy el és mi, ha Adri?

Hogyan változhat meg az élet a Párbaj után?

Radics kiesése óta még jobban középpontba került Krisztián. Egyrészt azért, mert jobban tudott érvényesülni, másrészt pedig azért, mert hamar elkezdte vigasztalni a hangosan zokogó Vivient és néhány nap leforgása után már meg is szerezte a lányt. Krisztián legfontosabb kapcsolata a Villában egyértelműen Vivien, aki egyszer már veszített el férfit Párbajon, ami miatt magát is okolta. Vajon mi lesz, ha Krisztián is Villán kívül marad?

A totális mélyrepülés garantált, ugyanakkor Vivien meg is szabadulhat egy szereptől, ami bekorlátozza a lehetőségeit játékosként. Vajon újabb férfiba kapaszkodik, és ha igen ki lesz az? Hunor? Csoki? Lacika vagy Roli? Vagy megmakacsolja magát és eldönti, ezentúl egyedül magáért játszik és nem úgy, mint egy férfi oldalbordája? Csoki talál magának új szövetségeseket és átalakulnak a klikkek?

 

És mi történik, ha Krisztián visszamegy, folytathatja a kapcsolatát Vivivel, megmarad a szövetség Csokival és Adri esik ki? Hogyan hathat ez a többiekre? Adri mögé Reni, Zsuzsu és Greg állt be, akik bár számszerűen kevesebben vannak, de külön-külön nézve mind erős karakterek.

Vajon átgondolják ezek után, hogy milyen esélyeik vannak a Villában? Hunort vajon megérintené Adri kiesése és megbánná, hogy a liezonjuk ellenére Krisztián mögé állt? A Krisztián-Csoki-Vivi hármas még magabiztosabb lenne és elnyomná a többieket?

 
^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való