Műsorújság
RTL Most

Szavazz a ValóVilág történetének legmenőbb Párbaj-győzelmeire!

Greg endorfinrobbanása megihletett minket, ezért összegyűjtöttük nektek a korábbi szériák legizgalmasabb összecsapásait és azt, ahogyan a győztesek fogadták a szavazás eredményét.

Greg örömmámora az eredmény kihirdetése után (72 %-os győzelmet aratott Viviennel szemben) újabb izgalmas perceket csempészett az élő adásba, az élő Ken baba futott, felugrott a díszletre, bukfencezett, megállíthatatlannak tűnt a műsorvezető, Puskás Peti számára is. Peti kiabálva kérlelte a szerkesztőket, hogy csukják be Greg mögött a Villaajtót, nehogy újra kiszaladjon a boldogságban úszó játékos. De nem ez volt az első alkalom, hogy valaki rendhagyó módon ünnepelte a győzelmét.

A hét év szünet után újra műsorra tűzött ValóVilág 4 karakterei közül máig sokakra emlékszünk. A 2010-es évad leggyakrabban párbajozó játékosa Baukó Éva volt, aki utolsó Párbaját is megnyerte Gigivel szemben. Amikor meglátta a fényképét az 51%-os eredmény fölött, Éva először földhöz csapkodva a lábait menetelt, majd földre vetette magát és gurult a padlón oda-vissza, tiszta erőből Sebestyén Balázs nyakába ugrott, aki kis híján hanyatt esett a lendülettől. Végül levegőért kapkodva, könnyek között köszönte meg a szavazatokat. A jelenetet az alábbi linken láthatod: (5. adásrészlet, 4 perc 20 másodpercnél kezdődik)

Több szempontból is kakukktojás ebben a listában a 7. széria Laci vs. Edina Párbaj. Ebben az esetben senki sem örült, de nem mehetünk el mellette említés nélkül. Itt ugyanis a két játékos nem önszántából választotta egymást ellenfélnek, büntetésként kapták a Párbajt, amiért elbújtak a kamerák elől. Végül Laci tért vissza a Villába, sírva búcsúzott szerelmétől és jobban megviselték az események, mint Edinát, aki kint maradt.

Laci később Denisszel tért vissza egy újabb Párbajra, ekkor már nem sikerült meggyőznie a nézőket, hogy szavazzák vissza. A Finálé volt a tét, így nem csoda, hogy Dennis felrúgta a szabályokat és azonnal a szeretteihez szaladt az eredmény kihirdetése után. Ordított és futott, ölelkezett, elhagyta a sapkáját, majd visszament megölelni Lacit, aki azt mondta neki, most már nyerje meg az egész játékot. Ez utóbbi végül nem így alakult.

A legjobban a 8. széria Tiv Tivy-jének idegeit készítette ki a vereség, aki annyira nem tudta kezelni a helyzetet, hogy kiesett Krisztiánnal szemben, hogy az eredmény kihirdetése után mutogatott, csapkodta a fenekét ellenfele felé fordulva, lekicsinylő gesztusok sorozatát címezte neki. „Nem bír velem, büdös kutya” – nyugtázta a Párbaj-győztes és visszament a Villába. 

A 8. szériában Dávid és Vivien Párbaja szólt nagyot, amiről a szőke lány került ki győztesen. Úgy tombolt, mint egy életre kelt Barbie baba, térdre hullott, verte a padlót, egy helyben futott. A jelenetet még a vesztes Dávid is mosolyogva nézte végig, aki két győztes Párbajon már túl volt, a harmadikat azonban elbukta Viviennel szemben. „Ügyes voltál, én is szeretlek, szia!” – búcsúzott Vivitől a műsorvezető, Nádai Anikó, mielőtt becsukódott a Villaajtó. Vivi hasonlóan elvarázsolva tért vissza, mint Greg vasárnap este.

A ValóVilág 9 még tartogat izgalmas pillanatokat, a Fináléig még több mint egy hónap van hátra. Nézd a ValóVilágot minden este 22 órától az RTL II-n!

 

Legnézettebb videók