Műsorújság
RTL Most

Ismerd meg az Oltári csajok főszereplőit!

Népszerű budapesti és vidéki színházak művészei várnak hamarosan minden hétköznap este a televízió képernyőjén. Összesen hat főszereplő és további 14 karakter érzelmi kalandjába leshetnek majd be a nézők ősztől az RTLII-n.

„Az Oltári csajoknak két jelentése is van. Az oltári, mint olyan, az bizonyos fokig azt sugallja, hogy itt lesz valami az oltár előtt, és a másik jelentése pedig, hogy oltárian nagy, oltárian jó – hát ezek oltárian jó csajok!”

-              árulta el Kalamár Tamás, a telenovella atyja.

Ami a vizualitást illeti, az már biztos, hogy a látványvilág is oltári lesz, ugyanis a telenovella képkockái filmes hangulatot nyújtanak majd a nézőknek. 

A szereplők otthonait három hónap alatt építette fel a stáb. A díszlet annyira élethű, hogy a kapun belépve olyan érzetünk támad, mintha egy valódi pesti bérház lépcsőházában járnánk, pedig az is a hatalmas stúdiókomplexum része. A lakások mellett kozmetikai szalonba és egy kávézóba is elkalauzolnak majd minket a műsor készítői.

Less be már most a kulisszák mögé!

 

Mire számíthatnak majd a telenovella nézői? Romantikára, szerelmi (pár)kapcsolatokra és szenvedélyes sztorira. Pont úgy, mint ahogy a filmekben szeretjük, és amiről a valóéletben is álmodozunk.

 

 

Kíváncsi vagy, hogy pontosan kik is azok az Erdész nővérek, és hogy kik ostromolják majd az Oltári csajokat? Kattints!

 

 

Legnézettebb videók