Műsorújság
RTL Most

Mézes mustáros csirkemell sült zöldségekkel

Hozzávalók:

  • 1 ek. méz,
  • 2 ek mustár,
  • 1 gerezd fokhagyma,
  • 4 dl olíva olaj,
  • 40 dkg csirkemell,
  • 20 dkg jázmin rizs

Elkészítés:
 

Összetörjük a fokhagymát, a csirkemellet csíkokra vágjuk.
Egy tálban összekeverjük a mézet, a mustárt, az összetört fokhagymát és az olajat.
A csíkokra vágott csirkemellet beletesszük a pácba. Amíg a pácban áll addig a rizst egy kevés olajon megfuttatjuk, felöntjük vízzel és készre főzzük.
Eközben a pácolt csirke csíkokat olvia olajon serpenyőben készre pároljuk.
Eközben a sárgarépát,a zellerszálat a kaliforniai paprikát és a cukkinit felszeleteljük, majd pároljuk és ezzel tálaljuk a csirkét.

 

Nézd meg Pierre kritikáját az ételről:

 

 

Legnézettebb videók