KERESÉS search-close

Már várják a jelentkezőket a Hagyjál főzni! új évadába

szerző:
2016.05.20. 10:00

Az RTLII-n futó Hagyjál főzni! című szórakoztató főzőműsor új évadába már most várják a vállalkozó szellemű családok jelentkezését.

Már várják a jelentkezőket a Hagyjál főzni! új évadába

Alig több mint egy hónapja fut a Hagyjál főzni! című szórakoztató családi főzőműsor az RTLII-n, de már most láthatóan a nézők egyik kedvencévé vált.

Az Istenes Bence vezette műsorban Vajda Pierre ételkritikus dönt a családok és a 200 000 forintos nyeremény sorsáról.


Az elmúlt hetekben meggyőződhettek a nézők arról, hogy ebben a műsorban nem a kimagasló konyhai tudás, hanem a családi összhang számít annak érdekében, hogy a féltve őrzött receptjeikkel anyák és gyermekeik, nagymamák és unokáik lefőzzék az ellenfelet.

 

 

A vicces pillanatokban gazdag műsor a nagy sikerre való tekintettel folytatódik, már várják a vállalkozó szellemű családok jelentkezését a legújabb évadra.

 

A jelentkezéseket EZEN A LINKEN keresztül adhatják le.

 

 

Különkiadás

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való