KERESÉS search-close

Főzd le anyámat! – családi vetélkedő és főzőműsor egyben

szerző:
2015.11.26. 13:45
Mindenkinek van egy tuti családi receptje, aminek a titkát féltve őrzi, de amivel nagyon szeret dicsekedni is. Most eljött ennek az ideje! Az RTLII jövő tavasszal induló új vetélkedőjében anya-fiú főzőpárosok egymással versengve készítik majd el a legfinomabb ételeket. Mit érdemes tudni a műsorról? Kattintson és minden kérdést megválaszolunk!
Főzd le anyámat! – családi vetélkedő és főzőműsor egyben
Honnan az ötlet?

A műsor alapjául szolgáló „My mum cooks better than yours” nagy sikerrel futott már többek között Romániában, Szlovákiában, Szlovéniában, Törökországban, Spanyolországban és Argentínában is. 

Mi a vetélkedő lényege?

A kulcsszó a féltve őrzött családi recepteken van. A 2 fős csapatok ugyanis (anyák – vagy adott esetben akár apák – és gyermekeik) ezekkel indulnak a versenyben, hogy lefőzzék ellenfelüket. Aki finomabbat, jobbat, szebbet főz, az nyert!

Mik a játékszabályok? 

A felnőtt korú gyermekeknek egy megszabott időn belül kell elkészíteniük a kiválasztott ételt. A gyerek főz, az anya azonban csak tanácsokat adhat és instruálhat. A szülők csak akkor vehetnek részt a főzés folyamatában, ha megnyomják a pánik gombot. Ekkor viszont a visszaszámláló dupla idővel ketyeg. 

Hogyan zajlik a zsűrizés? 

Miután elkészültek a csapatok ételeikkel, egy sztárséf eldönti, kinek a főztje jobb. Amelyik páros nyer, az csábító pénznyereményre számíthat.

Ki lesz a műsorvezető? 

Istenes Bence, aki szintén rendszeresen segítséget kap a konyhában… Nézzék csak:
 

Mikortól lehet jelentkezni?

Már lehet, méghozzá a műsor hivatalos oldalán!

Hajrá!
 

Különkiadás

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való