Műsorújság
RTL Most

Teó Nitrónak: „Nem az a feladatod, hogy beleszeress Karolába!”

Nitró kiakart tálalni Karolának. Tamásnak búcsúznia kellett Márkótól és Diától. Júlia arrogánsan nekiesett Mesinek.

Miután múlt héten, Karola csúnyán összeveszett Teóval, az egész hétvégét Nitróval töltötte. Nitrót magát is meglepi, hogy kezd kötődni a lányhoz. Emiatt úgy dönt; kitálal neki. Nitró végül nem tudja elmondani Karolának az igazat, mindig közbejön valami, és az este újra szexszel végződik közöttük.
 


Tamás reggel szomorú, amikor Márkó és Dia búcsúzkodnak. Dia azonban nem akar elmenni, és könyörög Tamásnak: hadd maradjon itt Budapesten. Tamás hezitál, de Szofi végül meggyőzi őt, hogy nem lenne okos döntés, ha befogadnák Diát. Tamás mégis befogadja, Márkó pedig Dia nélkül egyedül utazik el. Szofi természetesen megharagszik, amiért Tamás a háta mögött hozta meg a döntést, mivel aggódik, hogy Tamás újabb gondot vesz a nyakába.
 


Mesi rettentő ideges lesz, mikor Júlia reggel megérkezik a lakóhajóra. Júlia keményen beolvas Mesinek, hogy hiába minden próbálkozás, Ő soha nem lesz Tedi anyukája! Júlia ellenséges, és kemény arroganciájától Mesi annyira elbizonytalanodik, hogy majdnem elszúrja a divatfotózását. Karesz miután beszélt Júliával, és kiosztotta, hogy nem bánhat így Mesivel, meglepetésszerűen elmegy a fotózásra. Alex nagyon elégedetlen Mesivel a fotózáson nyújtott teljesítménye miatt, de a végén Tedi megmenti a fotózást.
 


Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Legnézettebb videók