Műsorújság
RTL Most

Tamás Szofinak: „Életem hibája volt megkérni a kezed…”

Szofi megzsarolta Flórát. Karola összefutott Teóval. Alesszia és Evelin közös programra mentek.

Szofit mélyen érinti, amikor Flóra szembesíti azzal, meg fogja adni Tamásnak azt, amit Szofi sosem: a családot. Kinga rábeszéli a megbántott Szofit, zsarolja meg Flórát Tamás fagyasztott spermájával, hogy végképp elüldözhessék a fodrászatból. Ám amikor Tamás veszekedés közben Szofi fejéhez vágja, megbánta, hogy elvette, Szofi hirtelen felindulásból cselekszik.
 


Bori reggel faggatja Karolát arról, hogy most mit tervez az életével. Zene vagy tetoválás és hogy mi van a pasikkal? Karola azt mondja, hogy majd minden alakul, ahogy alakulnia kell, de belül igazából bizonytalan. Amikor összefutnak Barbival és Teóval, aki épp Barbi kisfiát fogja a kezében, Karola hirtelen összezavarodik, és nem tudja értelmezni a saját érzéseit. később bevallja Borinak, hogy talán érez még valamit Teó iránt. A feltörő érzelmek hatására Karola ír egy dalt, ami a kapcsolatukról szól, este megmutatja Teónak.
 


Niki rábeszéli Alessziát, hogy menjenek el Evelinnel együtt shoppingolni és Alesszia kelletlenül belemegy. Niki szeretné oldani a két lány közti feszült légkört. Alesszia azonban nem tud mit kezdeni azzal, hogy kisebbrendűségi érzései vannak Evelinnel szemben. Csak akkor áll helyre az önbizalma, amikor találnak az utcán egy csodaszép komódot és sikerült elbájolnia két srácot, hogy segítsenek azt cipelni.
 


Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Legnézettebb videók