KERESÉS search-close

Tamás Szofinak: „A t***m tele van az álmaiddal…”

szerző:
2019.04.08. 22:40

Tamás kényelmetlenül érezte magát a fodrászat megnyitója miatt. Adri randira ment Márkkal. Mesiéknek pénzre volt szüksége.

Tamás rosszullétet színlelve megpróbálja megúszni a fodrászat megnyitóját, mert kezd egyre idegesebb lenni, hogy megint minden a szalon körül forog. Később mégis elmegy, de teljesen feleslegesnek érzi magát, ezért alkoholba fojtja az idegességét, míg végül elszakad nála a cérna. Mikor később Szofi kérdőre vonja a viselkedése miatt, Tamás őszintén bevallja, hogy mi a valódi problémája.
 


Karola reggeli közben kénytelen végighallgatni, ahogy Adri szerelmesen csevegve egy találkozót beszél meg egy számára még mindig ismeretlen férfival. Először kis híján a T.É.R.-nél bukik le Adri és Márk, á, egy Márkkal folytatott veszekedés miatt Karola annyira dühös, hogy szó szerint nem lát, és nem veszi észre a húgát. Márk és Adri elmennek egy könnyed bowlingozásra, ezután elkeverednek Dénes koktélbárjába, ahol ismét majdnem lebuknak. Végül az estét Márk lakásán folytatják.
 


Hétvégén tönkrement a mosógép a lakóhajón, de Kareszéknak nincs pénzük újat venni. Mesi azt javasolja, hogy mivel Alexet megkereste egy baba-mama dolgokat forgalmazó cég, adják el nekik reklámcélra a Tedivel készült közös fotót. Lilit ettől az ötlettől majdnem megüti a guta, ezért kétségbeesve más megoldást próbál találni és közben túl messzire megy. Úgy érzi, senki sem érti meg őt, de később egy Mesivel folytatott meghitt beszélgetés során megnyílik, és beszél az aggodalmáról, hogy nem ismerik el őt anyaként.
 


Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Nézd vissza Most!

Legközelebb

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való