Műsorújság
RTL Most

Tamás megtudta, hogy Szofi újra randizni kezdett

Joe próbált erősnek látszani Dávid szemében. Szofi randira készült. Bence terhességi tesztet akart csináltatni Rozinával.

Dávid még mindig elveszettnek érzi magát, Joe igyekezete pedig hidegen hagyja őt. Eközben észre sem veszi, hogy Joe meghúzza a derekát. Joe eltitkolja a fájdalmait Dávid elől, és Karesztől kér segítséget, mert azt hiszi, Dávid szemében erősnek kell maradnia. Dávid teljesen félreérti a helyzetet.

Dávid egyre távolabb sodródott, Joe minden próbálkozása ellenére...

Szofit a randira való készülődésből váratlanul kizökkenti egy hirtelen találkozás Tamással, aki csak meg akarja köszönni neki, hogy kisegítette őt a bulival. Tamara és Tivadar egy próba randit tartanak Szofinak, hogy elűzzék a kételyeit, aminek a végén azonban Szofi csúnyán megbántja Tamarát.

Szofi őszintén vallott Tamarának arról, hogy miért fél új kapcsolatba kezdeni...

Bence egy rémálomból zaklatottan ébred, és nem hagyja nyugodni a gondolat, hogy Rozina talán mégis terhes lett tőle. Megpróbálja rávenni a lányt, hogy legalább egy terhességi tesztet csináljon meg, aminek újabb vita lesz a vége. Este végül Rozina belemegy a terhességi tesztbe, viszont Bencének nincs sokáig nyugta, amikor Kata közli vele, hogy ilyen rövid idő után nem tud biztos eredményt mutatni a teszt.

Bencét rémálmok gyötörték az apaságról...

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Legnézettebb videók