Műsorújság
RTL Most

Tamás megcsalta Szofit?

Tamás Flóra segítségét kérte. Evelint összetörte Dávid visszautasítása. Mesi számára problémásan alakult Tedi keresztelője.

Tamás reggel szomorú, mivel a tegnapi veszekedésük után nem tud beszélni Szofival. Tamara bíztatására egy romantikus gesztust akar tenni Szofi irányába, ezért megbeszélnek egy találkozót. Tamara nem ér rá, ezért Flórát kéri meg, hogy segítsen Tamásnak előkészíteni a tökéletes meglepetést. Szofi azonban nem sokkal a találkozó előtt lemondja a randevút. Tamás annyira kiborul és részegre issza magát, elpanaszolja a szerelmi bánatát Flórának eközben pedig közelebb kerülnek egymáshoz.
 


Evelin reggel össze van törve, mivel Dávid elutasítóan viselkedik vele, és a fürdőszobában szinte sír. Laura – anélkül, hogy tudná, hogy Evelin miatta mondott le Dávidról – fel akarja vidítani őt, és azt javasolja, hogy menjenek el együtt Nikivel a fitnesz stúdióba. Ott kiderül, hogy a szalonban éppen modelleket keresnek, és próbafotózást tartanak. Evelin meglepő módon jól érzi magát modellként, és egy pillanatra el tud feledkezni a szerelmi bánatáról.
 


Mesi örömmel várja Tedi keresztelőjét, azonban ezt az érzést több momentum is megzavarja: először is, a szeretettel elkészített keresztelői ruha helyett Lili régi, keresztelős ruhájában keresztelik meg Tedit, amit Lili nagymamája hozott. Aztán a fotós először csak a családot fotózza, amibe ő nem tartozik bele. Lili együtt érzően vigasztalja, Mesi azonban kénytelen keserűen belátni, Lili szavai nem változtatnak a helyzetén: ő sosem lesz Tedi anyukája.
 


Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Legnézettebb videók