Műsorújság
RTL Most

Tamás hátba támadja Bécyt?

Ákos kiöntötte lelkét a régi edzőjének. Tamás megpróbált megváltozni Flóra miatt. Evelin megharagudott Dávidra.

Ákos reggel már ingerült, mert a régi edzője hívja vissza focizni. Bár bizonytalan magában, kiönti a lelkét az edzőjének. Eközben Kata aggódik, mert nem tudja elérni Ákost. Nagyon megkönnyebbül, mikor elmegy az edzésre, és látja, hogy Ákos mindent belead, hogy valóra váltsa az álmát.

Nézd meg itt Ákos visszatérését!

Tamás úgy érzi, hogy Flóra kerüli őt, ráadásul az is aggasztja, hogy a lány nem tartja őt elég férfiasnak. Amikor később a nyomás alatt álló Flóra elismeri, hogy Tamás lehetne karakánabb, Tamás harciasan megfogadja, hogy Flóra kedvéért meg fog változni és nem fog mindent eltűrni. Az újonnan feltámadt magabiztosságában úgy dönt, hogy Bécy tudta nélkül szervez bulit a klubban.

Nézd meg itt, ahogy Tamás kihallgatja Georg és Bécy beszélgetését!

Reggel Dávid hiába próbálja együttlétre bírni Evelint, a lány valamin felkapja a vizet, és elrohan dolgozni. Amikor Dávid megtudja Rolandtól, hogy Evelin be se ment a T.É.R-be, féltékenyen számon kéri a lányt. Evelin viszont elmagyarázza, hogy nem a T.É.R-ben tárgyalt, hanem a beszállító cég irodájában. Dávid elnézést kér, békülő szexet kezdeményez, de Evelinnek most sincs kedve hozzá. Dávid egyre frusztráltabb, mikor kiderül, hogy egy fontos hófordulót felejtett el.

Evelin a békülés ellenére is haragszik Dávidra? Tudd meg itt!

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkora kattints ide!

Legnézettebb videók