Műsorújság
RTL Most

Tamás Flórának: „Én is szeretlek téged…”

André és Orsi rivalizálni kezdtek Rolanddal és Borival. Tamás váratlan ajánlatot kapott. Laura lesérült.

Orsit nagyon idegesíti, hogy Roland folyton piszkálja az Andréval való kapcsolatával. Mikor André tudomást szerez a hip-hop táncversenyről, arra gondol, hogy talán, ha Orsival együtt elindulnak rajta, akkor be tudja bizonyítani, milyen jól működik a párosuk. Orsi felbuzdulva kijelenti, hogy ők a legklasszabb pár. Roland és Bori viszont ezt nem hagyhatja annyiban, és ők is beneveznek.
 


Flóra a tegnapi újbóli csók után zavarodottan kérdőre vonja Tamást. Mi az, hogy először azt követeli, hogy tartsa távol magát tőle, utána meg egyszerűen megcsókolja? Miközben Flóra rájön, hogy bármit kockára tenne, hogy Tamással lehessen – még akár a barátnőjével, Szofival is szakítana –, Tamásnak fogalma sincs, mi legyen. Mikor Bécy felajánlja neki, hogy repüljön el három hétre Miamiba, Tamás hálásan elfogadja az ajánlatot.
 


Laura lesérül és mégsem tud részt venni a versenyen. Evelin hagyná az egészet, de Dávid úgy érzi, hogy ez egy esély lenne közel kerülni Evelinhez, ezért ajánlkozik. Evelin végül vonakodva belemegy, de tudja, hogy a próbák alatt borzasztóan kell majd vigyáznia, nehogy engedjen a Dávid iránti érzéseinek. Úgy érzi, Laura teszteli a barátságukat azzal, hogy belement, hogy ők ketten együtt táncoljanak.
 


Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Legnézettebb videók