KERESÉS search-close

Tamás Diának: „Elegem van abból, hogy hülyének nézel!”

szerző:
2019.04.04. 22:40

Dávid megpróbálta kiverni a fejéből Evelint. Tamás kompromisszumot ajánlott Diának. Mesi új barátokat szerzett.

Dávid reggelre megelégeli, hogy milyen feszült a hangulat Evelin és közte, és ki akarja végre verni a lányt a fejéből. Mikor edzés közben úgy érzi, hogy az egyik ügyfele jeleket küld neki, belemegy a flörtbe, ám gyorsan rájön, hogy félreértette a vendégét. Erre kiábrándultan úgy dönt, hogy otthon ivóbulit tart, de Laurán kívül senkinek nincs rá ideje.
 


Tamás ledöbben, mikor rajtakapja Diát Vityával. Bosszankodva belemegy egy kompromisszumba, hogy Vitya maradhat, ha Dia szerez magának valami komolyabb elfoglaltságot. Megbeszéli Rolanddal, hogy a lány a T.É.R.-ben besegít majd. Később aztán újabb kellemetlen meglepetés éri, mert Dia a barátainak rendez bulit ahelyett, hogy dolgozott volna.
 


Mesi élvezi a Tedivel és Karesszel töltött harmonikus családi napot. A visszaszerzett könnyedségét csak még tovább erősíti, mikor megismerkedik más szülőkkel, és összebarátkozik velük. Bár Karesz szerint Mesi új ismerősei karót nyeltek, Mesi mégis meghívja őket a lakóhajóra. Nagy elszántsággal készíti elő a hajót, és minden lakótársát megkéri, hogy Tedi kedvéért ne rontsák el a vendégséget.
 


Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Nézd vissza Most!

Legközelebb

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való