Műsorújság
RTL Most

Tamara szó szerint szorult helyzetbe került…

Máté a pohár fenekére néz. Tamara pórul jár. Ákos megkapja álmai lehetőségét.

Mikor Máté megkapja ajánlott levélben az árverezés pontos időpontját, kétségbeesésében nem lát más kiutat, mint hogy Attilához forduljon segítségért. Mivel alig tudja rávenni dühös apósát, hogy Tekla előtt továbbra is titokban tartsák az igazságot, a fiú még az eddigieknél is rosszabbul érzi magát a bőrében. Sőt, Attila nem akar és nem is tud ígérni semmi biztosat, így Máté végül kilátástalanságában a T.É.R-be menekül, ahol alkoholba próbálja fojtani bánatát.

Tamara ma el akar repülni az anyjával Mallorcára, amikor is egy kis malőr történik vele: a haján lévő habba beleragad a szárítóbúra, így nem bírja levenni. Minden házi praktika kudarcot vall, és Tamara már attól tart, hogy le fogja késni a járatát – vagy, ami még rosszabb: le kell vágni a haját. Pánikba esve a tűzoltók segítségét kérik, akik először azt hiszik, hogy Tamara csak szórakozik velük.

 

Ákos alig hisz a szerencséjének, amikor reggel megkapja egy labdarúgócsapat meghívását az edzőtáborba. Kata is lelkes, és örül a barátja sikerének, bár a közelegő utazás híre kicsit megrémiszti. A srác örömét megkeseríti a gondolat, hogy hosszabb ideig távol lesz Katától és a barátaitól. Attól meg különösen tart, hogy a távkapcsolat majd válságba sodorhatja a kapcsolatukat barátnőjével.

Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Legnézettebb videók