Műsorújság
RTL Most

Tamara randija kellemetlen fordulatot vett

Tamara randija kellemetlen fordulatot vett. Bence megismerkedett egy lánnyal. Milán segíteni próbált Bellán.

Tamarának elege van abból, hogy nincsenek körülötte férfiak és amikor ráadásul egy cikkben a kevés szex negatív hatásairól olvas, elhatározza, hogy ismét intenzív pasivadászatra indul. Gyorsan talál is egy jelöltet egy randevú applikációval és Szofit is rá tudja beszélni arra, hogy megbeszéljen egy randevút és eljöjjön vele. Mindkét randevú szuperül alakul és Tamara gyorsan úgy dönt, hogy a pasiját felviszi Gyöngyi lakásába. Ám az előjáték közepén randipartnerének beugrik, hogy már járt itt.

Tamara randija kellemetlen véget ért...

A szalonban Bence a következő tetoválására készül, amikor kiderül, hogy a lány csak elkísérte a barátnőjét. Bogi ámuldozva figyeli Bence munkáját, és egyértelmű jeleket ad, hogy tetszik neki a fiú. Bence elhívja randizni, mire a lány bedobja, hogy inkább Bence menjen át hozzá vacsorázni. A randi tökéletesen alakul, rengeteget nevetnek, és végül engednek a vágyaiknak.

Bence és Bogi randija intim fordulatot vett...

Milán nem bírja tovább elviselni, hogy Bella szomorúságában bezárkózik. Azt találja ki, hogy a Rúfusz miatti gyászából úgy rángatja ki, hogy Bella figyelmét ismét a zenére irányítja azzal, hogy visszaszerzi a lány dalainak jogait. Ennek érdekében megvárja Orsi főnökét és ráveszi őt arra, hogy ingyen adjon tanácsot Bellának. Ám az ügyvéd gyorsan visszarántja őket a valóságba, mivel az eljárás nagyon sokba fog kerülni.

Milán és Bella segítséget kértek Orsi új főnökétől...

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Legnézettebb videók