Műsorújság
RTL Most

Szofi megtudta, hogy Tamás és Flóra a gyermekvállalást tervezik

Joe megkapta az apasági teszt eredményét. Flóra és Tamás kellemetlen híreket kaptak. Bori újra összeveszett a főnökével.

Joe-nak kicsúszik a lába alól a talaj, mikor kezében tartja a negatív apasági tesztet. A Gáborral folytatott beszélgetés után feltámad benne a remény, és az eredmény dacára el van szánva, hogy küzdeni fog az apa-fia kapcsolatáért Dáviddal. Mikor fájó szívvel elmondja az eredményt Dávidnak, szíven üti, hogy a fiú milyen közömbösen reagál.

Joe kézhez kapta az apasági teszt eredményeit…

A tegnapi téves riasztás után Tamás és Flóra várakozásteljesen készen állnak, hogy megtegyék az első lépést affélé, hogy gyerekük legyen. De hamar oda a lelkesedésük, mikor a lombikbébi központban kiderül, hogy mivel Szofi és Tamás még nem váltak el a TB által támogatott lombik programra nem mehetnek, és költségtérítésesre pedig nincs pénzük. Flóra bevonja az apját a dologba, Tamás azonban ellent mond: az ő gyerekét ne az apósa fizesse!

Tamás kiállt magáért, amikor Flóra apja felajánlotta, hogy kifizeti nekik a lombik programot…

Bori dühös, amikor egy kemény éjszaka után másnap alig tud felkelni a fáradtságtól és a fájdalomtól., amit csakis az új főnöknek, Sebestyénnek köszönhet. Mikor aztán a rossz teljesítménye miatt még a DJ Sportfitneszben is megkapja a magáét, betelik a pohár. Elhatározza, hogy szembeszáll Sebestyénnel, és sztrájkra buzdítja a kollégáit.

Bori sztrájkot szervezett az új főnöke, Sebestyén ellen…

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Legnézettebb videók