Műsorújság
RTL Most

Szofi és Tamara Joe albérletébe költöznek

Tivadar újra találkozott Flóra apjával. Laura és Evelin vitája folytatódott. Karesz összetűzésbe keveredett Mesi apjával.

Reggel Arnold beállít Tivadarhoz, mert nem találkoztak, amióta Szofi és Flóra összevesztek, és hiányzik neki a férfi. Mivel Tivadar Szofihoz húz, Arnold pedig természetesen a lányához, így most mosolyszünet van. Arnold azonban ezt nem bírja tovább, és Tivadar is hiányolja őt. Együtt úgy döntenek, megpróbálják legalább annyira kibékíteni a vitás feleket, hogy újra együtt tudjanak dolgozni. Ám amikor a fodrászatban Szofit Flórával szembesítik, a két nő teljesen kiakad.
 


Dávid javaslata ellenére, Evelin nem akarja elrontani a többiek kedvét, és maradni akar a Balatonon. Laura eközben biztosítja Matyit arról, hogy nem szándékosan lökte be Evelint tegnap a medencébe, és hogy nincs semmi gond kettejük között. A sok konfliktus miatt azonban Evelinék végül hazamennek Pestre, és elbúcsúznak Laurától.
 


Karesz büszkén meg akarja mutatni Mesinek, hogy bebizonyítsa, a zenei karrierről szőtt álma nem csupán ábránd. Reméli, ezzel meg tudja győzni Mesit arról, jöjjön vissza hozzá. Mesi azonban nincs elájulva: neki nem azzal van gondja, amikor a fiú légvárakat épít, hanem hogy nem tud alapozni rá. Ráadásul, amikor az apja még le is tartóztatja Kareszt, mivel az a videoklip forgatása során felugrott a rendőrautójára, Mesinél végleg betelik a pohár.
 


Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Legnézettebb videók