KERESÉS search-close

Szofi és Tamara Joe albérletébe költöznek

szerző:
2019.07.05. 22:40

Tivadar újra találkozott Flóra apjával. Laura és Evelin vitája folytatódott. Karesz összetűzésbe keveredett Mesi apjával.

Reggel Arnold beállít Tivadarhoz, mert nem találkoztak, amióta Szofi és Flóra összevesztek, és hiányzik neki a férfi. Mivel Tivadar Szofihoz húz, Arnold pedig természetesen a lányához, így most mosolyszünet van. Arnold azonban ezt nem bírja tovább, és Tivadar is hiányolja őt. Együtt úgy döntenek, megpróbálják legalább annyira kibékíteni a vitás feleket, hogy újra együtt tudjanak dolgozni. Ám amikor a fodrászatban Szofit Flórával szembesítik, a két nő teljesen kiakad.
 


Dávid javaslata ellenére, Evelin nem akarja elrontani a többiek kedvét, és maradni akar a Balatonon. Laura eközben biztosítja Matyit arról, hogy nem szándékosan lökte be Evelint tegnap a medencébe, és hogy nincs semmi gond kettejük között. A sok konfliktus miatt azonban Evelinék végül hazamennek Pestre, és elbúcsúznak Laurától.
 


Karesz büszkén meg akarja mutatni Mesinek, hogy bebizonyítsa, a zenei karrierről szőtt álma nem csupán ábránd. Reméli, ezzel meg tudja győzni Mesit arról, jöjjön vissza hozzá. Mesi azonban nincs elájulva: neki nem azzal van gondja, amikor a fiú légvárakat épít, hanem hogy nem tud alapozni rá. Ráadásul, amikor az apja még le is tartóztatja Kareszt, mivel az a videoklip forgatása során felugrott a rendőrautójára, Mesinél végleg betelik a pohár.
 


Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Nézd vissza Most!

Legközelebb

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való