Műsorújság
RTL Most

Szilvi Nikinek: „Miattad szakítottunk Gáborral?!”

Tamara meglepő dolgot tudott meg az édesanyjáról. Egyre többen szereztek tudomást Niki és Gábor afférjáról. Milán nem mondott le a KMTM Recordsról.

Tamara ijesztő hívást kap a kórházból, és azt hiszi, hogy az anyja élete veszélyben van. De amikor odaér, Gyöngyi zavartan bevallja, hogy csak egy relatív ártalmatlan szex balesetről volt szó. Tamara megtudja, hogy az anyja rendszeresen ismerkedik online. Később összetűzésbe keveredik Tivadarral, aki be akarja vezetni őt és Szofit a randi applikációk világába.

Nézd meg itt, ahogy Tamara rájön, mi történt az anyjával!

Gábor elkedvetlenedik, hogy a legjobb haverját nélkülöznie kell, hiszen Lali még mindig Cipruson nyaral. Joe pasis napot javasol a srácoknak, hogy kicsit feldobja a hangulatot. Közben Gábor véletlenül elkotyogja a fiúknak, hogy lefeküdt Nikivel, de kéri, hogy ezt a lányoknak ne mondják el. Este elmennek együtt hamburgerezni, ahol viszont Niki kotyogja el Alessziának a titkukat, amit az éppen ott dolgozó Szilvi meghall, és óriási balhé kerekedik az ügyből…

Nézd meg itt, ahogy Szilvi megtudja, mi történt Gábor és Niki között!

Milán nem tudja elfogadni a KMTM Records végét. Amikor megzavarja Bella közös munkáját a Hősökkel és kihajítják őt a hangstúdióból, akkor Milánnak újra eszébe jut egy emlékfoszlány. A kidobó ember ugyanis “majomnak” nevezi őt, ahogy annak idején a Hősök partiján is tette. Milán felzaklatva beszámol Karesznek és Bellának az új nyomról, de ők csak fáradtan legyintenek. Este azonban új nyomra akad, és feléled benne a remény, hogy talán mégsincs minden veszve.

Nézd meg itt, ahogy Milán számára felcsillan a remény a KMTM Records megmentésére!

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Legnézettebb videók