Műsorújság
RTL Most

Sokkoló felvétel készült a részegen bulizó Milánékról

Flóra igyekezett jó benyomást tenni Tamás édesanyjára. Milán és Bella szorult helyzetbe kerültek. Teó váratlanul megjelent Barbinál.

Flóra reggel nagyon izgatott volt, mivel Tamás édesanyja váratlanul meglátogatta őket, és mindenképpen jó benyomást akart rá tenni. Ám, amikor a találkozásuk során állandóan összehasonlította őt Szofival, Flóra sértődötten kimenekült a szituból. Miután megbeszélték a dolgot, egy rövid ideig úgy tűnt, mintha Tamás édesanyja valóban érdeklődött volna Flóra iránt. Ekkor azonban megtudta Tamástól, hogy az anyja titokban elment Szofihoz a fodrászatba.

Nézd meg ITT, hogyan borult ki Flóra Tamás anyukája miatt!
 

Milán és Bella reggel Milán taxijának csomagtartójában ébredtek fel, ráadásul fogalmuk sem volt, hogyan kerültek oda. Az is sokkolta őket, hogy eltűnt a laptop, amin minden kész daluk, az összes zenei alapjuk, és kezdeti munkájuk rajta volt. Ezután felkerekedtek, és elmentek a Hősök-höz, hogy megkérdezzék, mi történt a laptoppal. Eckü és Mentha semmiről sem tudott, azonban volt egy felvételük Milánékról, amit valaki kitett a netre.

Nézd meg ITT, hogyan döbbentek rá Milánék, mit csináltak a buliban!
 

Barbi reggel meglepődött, amikor Teó megjelent nála, és meg akarta győzni arról, hogy érdemes lenne megpróbálniuk együtt. Teó nem hajlandó elmozdulni Barbi ajtaja elől addig, amíg végül Barbi enged az érzéseinek és beengedi a férfit. Barbi elmondta Teónak, hogy vele akar lenni, de a körülmények nem könnyítik meg a helyzetét. Teó azt javasolja Barbinak, hogy kezdjenek egy titkos kapcsolatot.

Nézd meg ITT, hogyan omlott Teó karjaiba Barbi!
 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Legnézettebb videók