Műsorújság
RTL Most

Sanyi megzsarolta Szofit

Bence drogot talál Zoénál. Sanyi kipécézi magának Szofit. Mesi és Samu lefekszenek egymással.

Bence aggódik Zoéért, aki az eltűnése óta egyáltalán nem jelentkezett. Miközben Karola meg van győződve róla, hogy Zoé a Roland laptopjáért kapott pénzből drogot vett, Bence kiáll Zoé mellett. Amikor azonban bedrogozva talál rá a lányra, már ő is kételkedni kezd Zoéban. A lány viszont biztosítja Bencét az ártatlanságáról, így a fiú megígéri Zoénak, hogy mindenben mellette lesz. Zoé nem szeretne visszamenni Bencével a házba, így egy hostelben tölti az éjszakát, ahová Bence is vele tart.

Amikor Samu felkeresi Mesit és megkérdezi, hogy minden rendben van-e közöttük, Mesi visszafogottan megkéri őt, hogy maradjanak távol egymástól. Orsi ezt nem igazán érti: látja, hogy Mesinek tetszik Samu. Mesi azonban azt állítja, hogy még nem áll készen arra, hogy egy új kapcsolatba vesse bele magát. A lányok szerveznek egy közös programot, aminek Mesi kifejezetten örül: végre ki tudja szellőztetni a fejét, ám Samu egyszer csak megjelenik a falmászó teremben. Mesi végül elveszti a fejét és lefekszik Samuval.
 

 

Szofi és Tamara kénytelenek magukkal vinni Sanyit a fodrászatba. A férfi nagyon szimpatikusnak találja Teklát, aki mindenáron segíteni akar neki. Mivel Sanyi rendszeresen hallgatózik, és emiatt mindent tud a lakótársai szerelmi életéről, megzsarolja Szofit. Elárulja: tud arról, hogy mi történt Szofi és Máté között. Szofi megijed, mert nem szeretne botrányt, és attól is retteg, hogy emiatt ugrana Tekla és Máté esküvője…

Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Legnézettebb videók