Műsorújság
RTL Most

Roland és Bori vitája megcsaláshoz vezetett

André megpróbálta feldobni Rolandot. Tamás és Valter imázsfilmet forgattak. Szofiban fájdalmas emlékek elevenedtek fel.

Roland Andrénak puffog azon, hogy az utóbbi időben mennyire elhanyagolja a felesége, mire André felveti, hogy kísérje el őt a mai vidéki lánybúcsús fellépésére. A faluban André összeismerkedik egy pincérnővel, és meghívja a fiúkat egy kis alapozásra később. Az iszogatáson Roland is megismerkedik egy lánnyal, aki egyből rámozdul, és Rolandnak kezd megtetszeni a szitu. A lánybúcsún a buli hevében a lány megcsókolja Rolandot, aki enged a kísértésnek.

Nézd meg itt, amint Roland megcsalja a feleségét!

Miután néhány ügyfél bizalmatlanságát fejezi ki Tamásék vállalkozásával szemben, Valter és Tamás úgy döntenek, hogy készítenek egy imázsfilmet. A forgatás azonban nem sikerül túl jól, ezért frusztráltan és elkedvetlenedve beállítanak a T.É.R.-be, ahol az az ötletük támad, hogy tarthatnának egy imázsépítő bulit a bárban.

Nézd meg itt, ahogy Valter kibukik Tamásra a rosszul sikerült reklámvideójuk miatt!

Szofit kezdi idegesíteni, hogy az új randi applikáció uralja Tamara életét. Ő még mindig elég szkeptikus az appal szemben, és nem akarja, hogy őt is magával ragadja. Aztán a fodrászatban egy menyasszony eszébe juttatja a saját esküvőjét, amitől elbizonytalanodik. Tamara látja rajta, hogy ráférne egy kis kikapcsolódás, és meghívja egy italra a T.É.R.-be. Ott viszont épp Tamással futnak össze, ami kiborítja Szofit.

Nézd meg itt Szofi reakcióját, amikor újra összefutott Tamással!

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Legnézettebb videók