KERESÉS search-close

Orsi a Bécy-klubban szerzett új munkát

szerző:
2019.04.05. 22:40

Evelin féltékeny lett. Boldizsár jelenetet rendezett. Orsit kirúgták.

Dávid reggel aggódik, de nagyon megkönnyebbül, amikor Laura kijelenti, neki nincs problémája a kalandjukkal. Bár Laura Dávid előtt úgy tett, mintha lazán kezelné a dolgot, Evelinnek és Nikinek elmondja az igazat, mégpedig, hogy többet érez, mint amit szeretne. Evelin sokkot kap, önkéntelenül is rátör a féltékenység és csúnyán kiosztja Dávidot. Azzal leplezi a kirohanását, hogy aggódik a barátnője, Laura miatt, ami igaz is, de közben iszonyúan meg van bántva.
 


Reggel Bagoly ledöbben, amikor Boldizsár durva jelenetet rendez a Bécy házban. Bence megígéri, hogy mellette lesz, és segít neki, és támogatni fogják valahogy Boldizsárt abban, hogy jó útra terelje az életét. Bence a nehéz helyzet közepette reménykedik, hogy lehet valami majd Bagollyal, hogyha Boldizsár kikerült a képből. Amíg a szalonban dolgozik, Boldizsár újra felkeresi Bagolyt.
 


Orsi reggel elveszíti állását, mivel André egyik szexjátéka miatt nem tudja felvenni a telefont. André szeretné ezt jóvátenni és megkéri Borit, hogy segítsen Orsinak munkát szerezni a Bécy klubban. Bécy azonban nem lelkesedik túlságosan a lányért, végül nagy kegyesen felveszi WC-s néninek, amit Orsi fogcsikorgatva elfogad, mivel nincs más választása. Amikor azonban rádöbben, hogy senki sem néz ki belőle ennél többet, bizonyítani akar Andrénak, hogy mindenkinek megmutassa, mit tud.
 


Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Nézd vissza Most!

Legközelebb

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való