Műsorújság
RTL Most

Nitró Karolának: „Teó felbérelt, hogy elcsábítsalak…”

Roland és André versengeni kezdtek. Tamás megismerte Dia valódi énjét. Karola szakított Teóval.

Roland reggel leszögezi Andrénak, hogy igenis örül az esküvőnek, még akkor is, ha a szervezésbe nem igazán akar belefolyni. Ám mihelyt Rolandnak lehetősége adódik arra, hogy a közelgő esküvője ellenére bebizonyítsa, hogy még mindig buknak rá a nők, él is vele, és kikezd azzal a lánnyal, akit André akar felszedni. De André sem hagyja magát, lebuktatja Rolandot, így mégis ő viszi el a lányt.
 


Dia reggel megjátssza magát Tamásék előtt, hogy milyen jó kislány az első napján az új iskolájában, majd lekésve az első pár óráját egy dögös szexi öltözékben indulna el otthonról, de Tamás kiakad, mikor ezt meglátja. Bár Diának sikerül meggyőznie Tamást, hogy ne kelljen átöltöznie, Tamás elkíséri Diát az iskolába, ahol összefutnak Marci régi haverjaival: Vityával, Lutz-cal és Zitával, akik Dia osztálytársai lesznek. Tamás hiába kéri Diát, tartsa távol magát a fiúktól, szünetben mégis összespannolnak, és meghívják Diát egy buliba. De amikor Tamás később erről tudomást vesz, nem akarja őt elengedni.
 


Karola felkeresi Teót a lakásán, hogy szakítson vele. Karola sokkot kap, amikor Nitró elárulja neki, hogy Teó és Ő végig hazudtak neki, Teó terve pedig az volt, hogy Nitró csábítsa el Karolát. A sokk hatása alatt majdnem kárt tesz magában, eközben Nitró megjelenik a bárban, és közli Teóval, hogy mindent elmondott Karolának. Teó ettől dührohamot kap, és összeverekszik barátjával.
 


Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Legnézettebb videók