Műsorújság
RTL Most

Lali nehéz döntés előtt áll: szerelem vagy sztárság?

Lali óriási lehetőséget kap. Gábor szembekerül Dzseni édesanyjával. Karesz nem bírja kezelni Olivérék sznob szülinapját.

Lali szuperül érzi magát, hiszen Virággal nagyon jól alakul a kapcsolatuk, sok időt töltenek együtt, és úgy tűnik, mindkettőjüknek komolyak a szándékaik. Azonban jött egy hír: Lalit felkérte Csocsesz menedzsere, hogy csatlakozzon a vidéki haknikörútjához, ami óriási lehetőség lenne a srácnak. Igen ám, de négy hónapon keresztül minden hétvégét Budapesttől távol töltene, ami keményen próbára tenné a friss kapcsolatát. Lali szerette volna megbeszélni a dolgot Virággal, de végül meggondolta magát és inkább hallgatott.
 


Miután Edit rajtakapta a kádban romantikázó Dzsenit és Gábort, a lány aggódott, hogy anyja soha nem fogja elfogadni a kapcsolatát. Ezt csak megerősítette, amikor Edit a Gáborhoz fűződő szerelmét csak egy zavaros életszakasznak titulálta. Ezek után anya és lánya összevesztek, ezért Edit váratlanul megjelent Gábornál. Gábor kénytelen volt végighallgatni a nő súlyos szemrehányásait, hogy csak kihasználja Dzseni fiatalkori naivságát.
 


Karesz szomorúan figyelte, ahogy Milán és Bella elindultak a turnéjukra, de bebeszélte magának, hogy már lezárta a zenei karrierjét. Mikor visszavitte Tedit Liliékhez, ahol épp Olivér születésnapját ünnepelték. Lili és Olivér is marasztalták Kareszt, aki végig szorongott a sznob közegben a kisebbségi komplexusa miatt.
 

Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!
 

Legnézettebb videók