Műsorújság
RTL Most

Lili Karesznek: „Felejtsd el Mesit!”

Karesz ismét kosarat kap. Szofi és Máté kibeszélik Krisztiánt. Sanyit körözik a rendőrök?

Karesz lelkesen készülődik egy hétvégi kiruccanásra, amit Lili és Olivér szerveztek. A fiú reménykedik: mivel Mesi nem hozta el Samut, esetleg neki mégis van esélye. A lány azonban ismét elutasítja. Végül Lili önt lelket a srácba.  

Szofi kellemetlenül érzi magát, amikor Tekla elhívja őt és Krisztiánt magukhoz egy borkóstolásra. Az este rögtön feszülten indul, majd Szofi túlságosan is a pohár fenekére néz, hogy valahogy jobban érezze magát. A dolog végül visszafelé sül el: a lány becsípve túlságosan közvetlen Mátéval, ráadásul kibeszélik Krisztiánt.
 


Amikor Sanyi reggel az állítólagos fájdalmaira panaszkodik, Tamara közli vele, hogy nem hallgatja tovább a nyafogását, és elmegy vele az orvoshoz. Hazafelé egyszer csak úgy tűnik, mintha Sanyi el akarna menekülni a rendőrök elől. Tamara gyanakodva azonnal kérdőre vonja, mire a férfi elmesél neki egy szívszorító sztorit az exéről és a macskájáról: állítása szerint nem a rendőrök, hanem a volt barátnője elől menekült. Tamara gyanakvása azonban nem csillapodik.

Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Legnézettebb videók