KERESÉS search-close

Laura bolti lopást varrt Evelin nyakába

szerző:
2019.05.31. 22:40

Szilvi ráakart ijeszteni Gyulára. Evelint mardosta a bűntudata. Orsi ékszert talált André szobájában.

Gábor, Lali és Joe feszülten várják, hogy mi Szilvi terve Gyulával, a húga barátjával. Szilvi eleinte csak rá akar ijeszteni Gyulára, de amikor elfajulnak a dolgok, elborul az agya, és Gáborék alig tudják megakadályozni, hogy nekimenjen a férfinak. Amikor pont a húga, Angéla veszi a védelmébe Gyulát, Szilvi ráébred, hogy nem tudja megmenteni a testvérét.
 


Evelin képtelen nézni Laura szenvedését, és majd felemészti a lelkiismeret-furdalás, amiért ő van együtt Dáviddal. Nagyon szeretne valahogy kibékülni, de ezzel csak tovább provokálja a lányt. Laura végül gyűlölettől hajtva egy bolti lopást varr Evelin nyakába, és kaján örömet érez, mikor a lányt letartóztatják.
 


Mikor Orsi reggel André szobájában egy láncot talál, azt hiszi, hogy az egy neki szánt ajándék. Egész nap kíváncsian várja az ajándékát, de nem történik semmi. Gyanakodni kezd, és attól fél, hogy a fiú egy másik nőnek vette a láncot. Egyre féltékenyebb, de végül belátja, hogy tévedett, és az ajándékot tényleg neki szánták.
 


Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Nézd vissza Most!

Legközelebb

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való