Műsorújság
RTL Most

Karola Bencének: „Akármit csinálsz, nem hozza vissza a testvéredet…”

Ákosnak orvoshoz kellett mennie. Dávid bosszút akart állni Joe-n. Karola és Teó próbáltak segíteni Bencén.

Ákos még mindig szenved a lábsérülése miatti fájdalomtól, de ezt elbagatellizálja Kata előtt. Ám amikor Kata kiposztol egy fotót Ákosról, amin épp a lábát hűti, az felkelti az edzője figyelmét. A dühös Ákos Katát hibáztatja, hogy az edzője arra kötelezte, hogy elmenjen egy kontroll vizsgálatra.

Ákos rossz híreket kapott az orvosától…

Dávid megkapja Joe ügyvédjétől a fitnesszel kapcsolatos szerződést, és ráébred, hogy Joe nem hagyott neki választást. Vagy elfogadja Joe ajánlatát, vagy semmit nem kap. Dávid úgy érzi, hogy ezzel a húzással Joe csúnyán elárulta őt.  Dávid elhatározza, hogy bosszút áll Joe-n. Felajánlja neki a segítségét, aki egyedül nem tudja vinni a boltot, amíg a lumbágója miatt kényszerpihenőn van.

Dávid rábeszélte Joe-t, hogy a távollétében ő vigye a DJ Sport fitneszt…

Bencét reggel Karola rajtakapja, amint bevesz valamit. Karola beszámol Teónak a helyzetről, aki fejmosást tart Bencének, sajnos eredménytelenül. Ezután Karola ül le Bencével beszélni és finoman próbálja Bencét afelé terelni, hogy a gyászát a művészetben élje ki. Bence keresi a barátai társaságát, de végül megint Nadinnál köt ki.

Teó és Karola kétségbeesve próbálták magához téríteni a bedrogozott Bencét...

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Legnézettebb videók