Műsorújság
RTL Most

Joe mégsem lehet Dávid vérszerinti apja?

Bence bajba került a munkahelyén. Dávid próbált kibújni a véradás alól. Alesszia megfeledkezett Joe-nak tett ígéretéről.

Bence bal lábbal kel fel miután egész hétvégén nem haladt egy vendége vázlatával. A bajait ráadásul tetézi, hogy mikor a szalonba menekül, hogy nyugodtan tudjon dolgozni, Vanda rányomul. Akármennyire igyekszik, a vendége elégedetlen, és csak Emil, és Levi ötletei mentik meg a teljes felsülés elől. Vanda hálás a srácoknak, Bencét viszont lehordja, aki emiatt lerészegedik, és egy mini tombolás után vászonra viszi a benne rejlő érzéseket.

Vanda meglátta Bencében a művészi potenciált, miután a fiú részegen megfestette az érzelmeit...

Mire Joe és Dávid hazaérkeznek, Evelin már előkészítette a véradást a DJ Sport Fitneszben. Dávid lelkesedése azonban nagyon gyorsan alábbhagy, mikor ráébred arra, hogy neki is vért kell adnia, mivel fél a tűtől. Kétségbeesetten próbál kibújni a véradás elől, miközben Joe egyfolytában hecceli őt, egészen addig amíg Dávidnak fel nem tűnik, hogy apja ugyanúgy fél a tűktől, mint ő.

Evelin ráijesztett Dávidra: talán mégsem Joe az apja?

Alesszián egyre nagyobb a teher két munkahelye miatt. Amikor Stefinek hirtelen szüksége lesz Alesszia segítségére, Alesszia már meg is feledkezik a Joe-nak tett ígéretéről, és cserbenhagyja őt. Alesszia a Stefivel töltött este során megtapasztalja Stefi sebezhetőségét is és még jobban elköteleződik a tervező mellett. Este aztán hiába próbál bocsánatot kérni Joe-tól.

Alesszia elveszítette Joe bizalmát?

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Legnézettebb videók