Műsorújság
RTL Most

Joe Bécy barátnőjével feküdt le

Ákos új esélyt kért az edzőjétől. Tamara és Szofi Bécyvel töltötték a napot. Kareszék Tedi első szülinapját ünnepelték.

Ákos nem hajlandó belenyugodni abba, hogy a profi futballozással kapcsolatos álmai ismét szerte foszlanak. Bár az edzője ismét elküldi, Ákos mindenáron beakarja bizonyítani, hogy valóban komolyan gondolja a dolgot, és önszántából, a csapatától függetlenül folytatja az edzést.

Ákosnak sikerült kiharcolnia, hogy visszavegyék a csapatba?

Dávid a reggelinél érdeklődik, hogy Joe miért ennyire kisimult, de az apja titokzatoskodik. Miután Joe-ék elmennek motorozni, Bécy tűnik fel, aki unatkozik és vállalkozik rá, hogy felkíséri Szofit és Tamarát  mormoták lelőhelyére, hogy simogathassák az állatokat. A szállodában az egész társaság közösen bulizik, amikor Joe ledöbben, hogy Betti, a motoros lány ismeri Bécyt.

Tamara csúnyán kiosztotta Joe-t, amikor a férfi vele próbált vigasztalódni...

Karesz nagyon szomorú, amiért Tedi első szülinapját Mesi nélkül kell ünnepelniük. Orsi megígéri, hogy Ő majd mindenben segít Karesznak, azonban új munkahelyén rengeteg munkája akad, így azt hiszi, hogy teljesen lemarad Tedi születésnapjáról. Orsi este ér haza a hajóra fáradtan, de Karesz elintézte, hogy Tedi náluk aludjon még ma éjjel, így Orsi még este megpuszilhatja a szülinapost.

Karesz, Milán és Orsi meghitt körben ünnepelték meg Tedi első szülinapját!

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Legnézettebb videók