Műsorújság
RTL Most

Gábor szeretője igazából Dénes felesége?

Flórát összezavarták a Tamással történtek. Evelin megpróbálta összehozni Laurát a fotósával. Karola kifizette Márkot.

Flóra teljesen összezavarodott, az előző nap történései miatt. Saját magát is elítéli a tettéért, ugyanakkor továbbra sem tudja kiverni a fejéből Tamást. Miután sikertelenül próbál beszélni Tamással, a kétségbeesett lány belátja, hogy Tamás sohasem fogja viszonozni az érzelmeit, és úgy dönt, hogy még aznap visszaköltözik az apjához. Nagyon rossz lelkiállapotban van, amikor megérkezik Arnoldhoz, és miután kibékülnek, Flóra kiönti szívét az apjának.
 


Evelint egyre jobban frusztrálja, hogy Dávid továbbra is elutasítóan bánik vele, miközben ő nem tudja elfojtani a fiú iránti érzelmeit. Amikor Lauráról készítenek egy sportos fotósorozatot, Evelinnek feltűnik, hogy a fotós Matyi szemet vetett a lányra. Megpróbálja összeboronálni Laurát és Matyit. és bár először megbánja a kerítő akciót, később, amikor Laura mégis belemegy a flörtbe, Evelin ismét bizakodni kezd, hogy akár még be is jöhet a terve.
 


Reggel Karola újra kifizeti Márknak a kikövetelt pénzt. Később Adri Karolának önti ki a lelkét Dénes bárjában, mert Márk kezd eltávolodni tőle. Karola próbálja vigasztalni a húgát, miközben lelkifurdalása van, mert fájdalmat okoz a testvérének. Eközben a háttérben megjelenik Linda, Gábor új szeretője, aki Dénessel beszél. Kiderül, hogy Linda Dénes felesége, de mindezt Adri és Karola nem veszi észre.
 


Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Legnézettebb videók