Műsorújság
RTL Most

Gábor Dzseninek: „Nem tudom megtartani a nőket, az életem egy csődtömeg…”

Tamást megbízták egy fesztivál szervezésével. Gábor megnyílt Dzseninek. Alessziának pénzügyi gondjai akadtak.

Tamás reggel nagyon lelkes, amikor Cactus felajánlja neki, hogy szervezzen meg egy fesztivált. Ám lelkesedése rögtön lelohad, amikor világossá válik számára, hogy nem fognak előleget kapni. Tamás ismét Joe-hoz fordul tanácsért.

 

Tamás és Valter belefogtak egy fesztivál megszervezésébe!

 

Gábornak lelkiismeret furdalása támad, amikor Kata közli vele, hogy Dzseni érez iránta valamit. Végül ráveszi magát arra, hogy szembenézzen Dzsenivel. A lány azonban meghatja Gábort, amikor kifejti, hogy mit szeret benne. Gabi nem lát más választást, betekintést nyújt Dzseninek a saját kis világába, amikor elmeséli neki, hogy mennyire képtelen kapcsolatban élni.

 

Gábor kiöntötte a szívét Dzseninek...

 

Alesszia visszazuhan a földre, amikor Joe szigorúan közli vele, hogy még át kell utalnia a havi bérleti díjat. Frusztráltan ismeri fel, hogy Stefinél nem keres eleget ahhoz, hogy meg tudjon élni, ezért fizetésemelést kér Stefitől. Stefi azonban csak minimálisan emeli meg Alesszia fizetését. Amikor Alesszia este korgó gyomorral kiszolgálja magát a büfépultból, egy vendég rajtakapja őt. A vendég felajánlja Alessziának, hogy jelentkezzen nála, ha egy jól fizető állásra van szüksége.

 

Alesszia megpróbált ultimátumot adni Stefinek...

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Legnézettebb videók