Műsorújság
RTL Most

Flóra szabotálni akarja Szofi és Tamás házasságát?

Roland Bori után ment Barcelonába. Flóra visszaköltözött Tamásékhoz. Lilit randira hívták.

Jose reggel ismét nyomulni próbál Borira, amikor betoppan Roland és Gábor. Roland dühödten eldönti, hogy hazarepül, Bori pedig elhatározza, hogy végérvényesen szakít Rolanddal. Aztán úgy alakul, hogy véletlenül ugyanabba a klubba mennek éjszaka, így ismét összekapnak. A veszekedés ellenére a tengerparton, ahová Roland követi Borit, rájönnek, hogy képtelenek egymástól elszakadni.
 


Tamást felzaklatja, mikor reggel a fürdőben véletlenül megpillantja az újra hozzájuk költözött Flórát meztelenül. Később Flóra egy véletlen baleset folytán tönkreteszi Szofi és Tamás előre megbeszélt találkáját is. Később Joe egy beszélgetésük alkalmával figyelmezteti, hogy Flóra közelsége veszélyes, a házassága múlhat rajta!
 


Lili reggel összezavarodik, mikor munkája végeztével egy helyes vendég megadja neki a telefonszámát. Később, mikor Lili egy sznob társaság partiján köt ki, gyorsan rájön, hogy a kedvesnek hitt fickó egy arrogáns, pökhendi ficsúr. A vendégsereg egyetlen „normális” alakja, Olivér végül társul hozzá, és együtt megszöknek a partiról.
 


Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Legnézettebb videók