Műsorújság
RTL Most

Flóra gyengéd érzelmeket táplál Tamás iránt

Karola megtudta, kivel randizik Adri. Lili munkát kért Bécy-től. Flóra rájött, hogy érez valamit Tamás iránt.

Adri most már szeretné tényleg bemutatni Karolának Márkot, ezért estére megszervez egy vacsorát. Márk előtte még beszél Karolával, és burkoltan megfenyegeti, hogy ha nem veszi vissza, annak következményei lesznek. Karola nem ijed meg ettől, így mikor szembesül azzal, hogy a csodálatos férfi a húga életében nem más, mint Márk, teljesen kiakad.
 


Lili kénytelen féltékenyen végignézni, ahogy a többiek körül ünneplik Mesit a mosógép vásárlásáért. Lili számára fájdalmas a felismerés, hogy még mindig nincs pénze arra, hogy megadja a fiának azt, amire szüksége van. Kétségbe esésében Bécy-hez fordul, hogy adjon neki munkát a klubban, és még akkor sem adja fel, mikor Bécy először durván visszautasítja a kérését.
 


Flóra keserédes felismerést tesz, mikor ráébred, hogy Tamás nem közömbös a számára. Hogy ne kerüljön kellemetlen helyzetbe, elhatározza, hogy a közeljövőben kerülni fogja őt, míg ez a vonzalom alábbhagy benne. Szofi azonban keresztülhúzza a számításait azzal, hogy megkéri Flórát, hogy gyantázza le Tamás mellkasát. Flóra kétségbe esve próbálja meghiúsítani a gyantázást, de nem tud kibújni alóla.
 


Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Legnézettebb videók