Műsorújság
RTL Most

Evelin és Alesszia magukra haragították Anasztázt

Karola elbeszélgetett Rozinával. Alesszia megpróbált tárgyalni Anasztázzal. Máté és Andor összevesztek.

Rozina még mindig kivan Bence miatt, de tartja magát, és igyekszik kerülni Bencét. Karolának sikerül rábeszélnie Rozinát, hogy adjon még egy utolsó esélyt a fiúnak, beszéljen vele, mert látja, hogy Bence egyre mélyebben van. Rozina ezért úgy dönt, bemegy a T.É.R-be, és megtörténik a tisztázó beszélgetés. Bence próbál őszinte lenni Rozinával, de a Nadinnal való félrelépését elhallgatja.

Bence bocsánatkérés közben nyílt meg Rozinának...

Alesszia elszörnyed, mikor Anasztáz ügyvédjétől megkapja az irreálisan magas kártérítési követelést. Evelin felbujtására Alesszia mégegyszer szeretne beszélni Anasztázzal, hátha eláll a pertől De mikor Anasztáz makacsul és gonoszan viselkedik vele szemben, Evelin Alesszia segítségére siet. Evelin azonban túllő a célon.

Alesszia és Evelin megpróbáltak hatni Anasztázra...

Mátéra és Andorra borzasztó nagy nyomás nehezedik, mivel a fesztivál szervezése sokkal összetettebb, mint gondolták és sok pénzt is igényel. Máté Andor megkerülésével elindítja a jegyértékesítést, hogy pénzhez jussanak, meg sem várva, hogy megkapják az önkormányzat engedélyét. Ezen összekapnak, ami az egész napra rányomja a bélyegét, és abban csúcsosodik ki, amikor véletlenül benn rekednek egy mobilvécében, amit a fesztiválra akartak kibérelni.

Andor és Máté kellemetlen helyzetbe keveredetek vita közben...

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Legnézettebb videók