Műsorújság
RTL Most

Joe ágyba bújt barátja exével!

Lali nem hagyja, hogy Virág kidobja. Joe-t elcsábítja egyik barátja exe. Máté és Andor újra kudarcott vallanak.

Lali nem akarta elfogadni, hogy Virág elhagyta őt. A kétségbeesett Lalit Gábor vigasztalta, és az javasolta neki, hogy koncentráljon inkább a zenei pályájára. Lali először úgy döntött, hogy beszél Csocsesszel, és elmondta neki, hogy mégiscsak csatlakozna a koncertjeihez. Ám aztán az utolsó pillanatban mégis meggondolta magát, és faképnél hagyta a mulatós sztárt. Megkereste Virágot, és kért tőle még egy esélyt: elmondta neki, hogy ő a legfontosabb az életében.
 


Joe reggel eléggé bosszús volt, mikor Pitbull a nem létező szexuális életén viccelődött. Aztán amikor Ed és az aktuális nője, Kira nagy balhéval szakítottak, a lány pedig továbbra is a lakásban kellemetlenkedett, Joe-nak végképp elege lett és elvonult a szaunába. Azt remélte, hogy az idegesítő Kira végre lelép az albérletből, azonban a nőnek más terve volt: azzal állt bosszút Eden, hogy elcsábította Joe-t.
 


Máté a reggeli megbeszélése előtt nagyon ideges volt, de Teklának sikerül valamennyire megnyugtatnia. Andorral egészen magabiztosan kezdték el az üzleti tárgyalásukat, aztán mégis kudarcot vallottak, ugyanis az egyik tárgyalópartner felismerte Máté személyében a hírhedt békagyilkost. Máté és Andor elkeseredtek a kudarc miatt. Azonban Máté még ezek után sem akarja feladni, Andor viszont az apjához fordult segítségért.
 

Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, akkor kattints ide!
 

Legnézettebb videók